Ajanvaraus terveysalan palveluihin

Ajanvaraus terveysalan palveluihin

Hierontapalvelujen hinnat löydät hinnastosivultamme.

HUOM! Koronavirustilanteen ja koulutukseen liittyvien ohjeistusten vuoksi koulumme on suljettu ainakin 13.5.2020 saakka. Tiedotamme tilanteesta lisää, kun saamme uutta tietoa.

Aikoja voi varata myös puhelimitse numerosta 03 2553847.

Emme ota vastaan ajanvarauksia tai niiden peruutuksia sähköpostitse tai Messengerin kautta.

Varausohjeet

1. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse numerosta 03 255 3847.

2. Nettivaraus: valitse itsellesi aika kalenterista ja täytä tarvittavat tiedot. Älä kirjoita puhelinnumeroon väliviivaa tai välilyöntejä.

3. Omia varauksia voit tarkastella käyttämällä ”Hae omat varaukset” –toimintoa. Huomaa, että tiedot tulee kirjoittaa samoin kuin aikaa varattaessa.

4. Opiskelijahierontatyössä pidätämme oikeuden siirtää varatun ajan toiselle hierojalle. Työpaikkaohjaajat seuraavat opiskelijoiden työssäoppimista ja he voivat ohjata opiskelijaa hieronnan aikana. Myös potilas voi pyytää halutessaan ohjaajan paikalle.

5. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Peruutukset voi tehdä tekstiviestillä, soittamalla p. 03 255 3847 tai jättämällä viestin vastaajapalveluun.

6. Väärien tietojen antaminen on rikos, mikäli se aiheuttaa taloudellista vahinkoa. ”Petoksesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa dataa syöttämällä, muuttamalla, tuhoamalla tai poistamalla taikka tietojärjestelmän toimintaan muuten puuttumalla saa aikaan tietojenkäsittelyn lopputuloksen vääristymisen ja siten aiheuttaa toiselle taloudellista vahinkoa” (13.6.2003/514)

 Rekisteriseloste

Internet-ajanvarauksen yleiset käyttöohjeet