Ajanvaraus hiusalan palveluihin

 Ajanvarauksessa näkyviin hintoihin voi tulla muutoksia, jos varattu aika ylittyy (kts. hinnasto).

 Erityispitkien- ja paksujen hiusten (hiukset lapaluiden alapuolella) palvelut tulee varata puhelimitse numerosta 03 255 3847.

Ammattilaistyöt löytyvät kategorian ”Ammattilaispalvelut” alta. Muutoin varaus on opiskelijatyöhön.

Emme tee kemiallisia käsittelyjä alle 16-vuotiaille. VARAUSOHJEET 

1. Ajanvarauksen voi tehdä myös puhelimitse numerosta 03 255 3847.

2. Nettivaraus: valitse itsellesi aika kalenterista ja täytä tarvittavat tiedot. Älä kirjoita puhelinnumeroon väliviivaa tai välilyöntejä.

3. Opiskelijakampaajatyössä pidätämme oikeuden siirtää varatun ajan toiselle tekijälle. Työpaikkaohjaajat seuraavat opiskelijoiden työssäoppimista. Myös asiakas voi pyytää halutessaan ohjaajan paikalle.

4. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Peruutukset voi tehdä tekstiviestillä, soittamalla p. 03 255 3847 tai jättämällä viestin vastaajapalveluun.

5. Väärien tietojen antaminen on rikos, mikäli se aiheuttaa taloudellista vahinkoa. ”Petoksesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa dataa syöttämällä, muuttamalla, tuhoamalla tai poistamalla taikka tietojärjestelmän toimintaan muuten puuttumalla saa aikaan tietojenkäsittelyn lopputuloksen vääristymisen ja siten aiheuttaa toiselle taloudellista vahinkoa” (13.6.2003/514)

6. Mikäli huomaat, että palvelumme tulos ei ole suunnitelman mukainen, ota seuraavan 10 päivän aikana palvelusta yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@cwa.fi tai täytä sivuiltamme yhteydenottolomake, jotta voimme sopia ajan tarkistamiseen sekä mahdolliseen korjaukseen alkuperäisen suunnitelman mukaiseksi.  Selvitämme jokaisen palautteen ja otamme yhteyttä asiakkaaseen.

Yhteydenottolomake