Ajanvaraus parturi-kampaamoon


Ajanvaraus puh. 03 255 3847

Huom asiakkkaat! CWAn henkilökunta sekä opiskelijat palaavat lomalta 8.1.2018.

Yliopistonkadun toimipisteen alaovi on arkisin lukossa klo 17.00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän. Asiakkaat pääsevät sisään näppäilemällä ovikoodin 1122 tai soittamalla ovisummeria.

HUOM! Emme tee kemiallisia käsittelyjä alle 16-vuotiaille.

Internet-ajanvaraus

Varausohjeet ja ehdot internet-ajanvaraukseen

  • Varaus on opiskelijatyö, ellei työntekijän nimessä selvästi toisin lue.
  • Peruutukset vain puhelimitse 03 255 3847, ei sähköpostilla.
  • ”Hae omat varaukset” -toimintoa käytettäessä tiedot on kirjoitettava täsmälleen samoin, kuin aikaa varattaessa. Jos et löydä varaustasi, kokeile kirjoittaa numero jollakin toisella tavalla, miten olisit saattanut sen mahdollisesti myös kirjoittaa.
  • Pidätämme oikeuden siirtää varatun ajan toiselle kampaajalle.
  • Jollet saa varauksesta vahvistusta yhden arkipäivän aikana, se ei tarkoita että aikasi olisi peruttu. Tällöin ota meihin yhteyttä ja varmista varauksesi tilanne.
  • Kirjoitathan puhelinnumerosi ilman välilyöntejä ja väliviivoja.
  • Väärien tietojen antaminen on rikos, mikäli se aiheuttaa taloudellista vahinkoa*

Internet-ajanvarauksen yleiset käyttöohjeet

* ”Petoksesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa dataa syöttämällä, muuttamalla, tuhoamalla tai poistamalla taikka tietojärjestelmän toimintaan muuten puuttumalla saa aikaan tietojenkäsittelyn lopputuloksen vääristymisen ja siten aiheuttaa toiselle taloudellista vahinkoa” (13.6.2003/514)

Hyvä asiakas,
Mikäli huomaat, että palvelumme tulos ei ole suunnitelman mukainen, ota seuraavan 7 päivän aikana yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@cwa.fi tai soita numeroon 03 255 3847, jotta voimme sopia ajan tarkistamiseen sekä mahdolliseen korjaukseen alkuperäisen suunnitelman mukaiseksi.