Terveysala

Uutisia ja infoa

Hierojan ammattitutkinto CWA:ssa

Tutkinnon suorittaneet voivat hakea suoraan terveydenhoitoalan opintoihin ammattikorkeakouluihin mm, fysioterapian opintoihin suomen- tai englanninkieliselle linjoille.


Sporttihuolto urheilijoille alkaa syksyllä 2015

Aloitamme syyskuussa 2015 CWA:ssa Sporttihuollon yksilö- ja joukkueurheilijoille. Tarjoamme urheilijoille osaavaa ja kokonaisvaltaista palvelua koulussamme ja he ovat VIP-asiakkaita! Päivittelemme tietoja Facebookiin ja nettisivuillemme syksyn aikana.


Urheiluhieronta CWA:ssa

Klassisen hieronnan ohella urheiluhieronta näyttelee CWA:ssa suurta osaa huippu-urheilijan lihashuollossa. Urheiluhieronnalla pyritään edistämään maksimaalista tehojen irtiottoa suorituksen aikana, edistämään rasituksesta palautumista, ehkäisemään vammojen syntymistä sekä nopeuttamaan vammoista toipumista. Tämä edellyttää lihashuollon merkityksen ja vaikutusten tuntemusta eri harjoituskausilla.

CWA:n opettajat ovat sekä klassisen- että urheiluhieronnan asiantuntijoita. CWA:lla on koko Suomen kattavaa näkemystä hieronnan alan tutkintojen ajankohtaisuudesta, niiden kehittämisestä ja arvioinnista, sillä opettajamme on arvioijana hierojan ammattitutkinnoissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Patrick Cunningham:

”Työskenteleminen huippu-urheilijoidenpate kanssa ja heidän seuraaminen aitiopaikalta on hyvin antoisaa. Huolehdimme mm. Englannin Jalkapallon Valioliigan pelaajien lihashuollosta ja työskentelemme yhteistyössä parhaiden fysioterapeuttien, lääkäreiden ja kiropraktikoiden kanssa. CWA on saavuttanut hyvän maineen ja tukevan jalansijan urheiluhieronnan huippuosaamisella. Urheiluhieronta on viety ihan uudelle käytännön tasolle.

On ollut ilo opettaa CWA:n oppilaita ja huomata heidän kehittymistään hieronnan perustaidoista aina urheiluhieronnan erikoisosaamisen tasolle.”


Yhteistyökumppaneitamme

CWA:lla on vakiintuneita yhteistyökumppaneita oppilaitoksen luotettavuuden ja asiantuntevan osaamisen ansiosta. Eri yhteistyökumppanit edistävät ja monipuolistavat oppilaiden osaamista opintojen aikana. Yhteistyökumppaneitamme ovat esim. Tays, Aalto-yliopisto, Ukk-Instituutti, Tampereen Kesäyliopisto, Omnia, Savonlinnan Ammatti- ja Aikuisopisto ja eri yritykset tyky-toiminnan muodossa.

Mikäli yhteistyökumppanuus kiinnostaa yksityisiä henkilöitä, yrityksiä tai yhteisöjä, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen  asiakaspalvelu@cwa.fi.

Kauneusala

Uutisia ja infoa

Hiusalan perustutkinto

Hiusalan perustutkinnot järjestetään seuraavaksi marraskuussa 2015

Tutkinto antaa kelpoisuuden korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin ja yleisen kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin.

Jos sinulla on jäänyt hiusalan perustutkinto tai tutkinnon osia suorittamatta, voit halutessasi suorittaa ne CWA:ssa. Varaa aika henkilökohtaistamiseen, jossa mm. kartoitetaan tutkintoon hakeutujan osaamisen taso. CWA järjestää tutkintoja kaksi kertaa vuodessa. Tutkintotilaisuus on maksuton.


Haku ripsienpidennyskurssille on alkanut!

Järjestämme kolmen päivän mittaisen ripsienpidennyskurssin alkaen 19.10. Kurssille voi hakea kuka vain ja sen hinta on 200 €. Lue lisää täältä!

cwa-ripsikurssi-nettiin-tumma


Stylehuolto – CWA on kokonaisvaltaisen kauneudenhoidon talo

Aloitamme syyskuussa 2015 CWA:ssa Stylehuollon. Teemme hiusten leikkauksia, ehostuksia, kampauksia, värjäyksiä VIP-asiakkaille. Valitsemme asiakkaat elokuussa hakujen perusteella. Valituille asiakkaille pyritään tekemään ajankohtaisia, muodikkaita kokonaisuuksia.

Myös yritykset voivat ottaa yhteyttä CWA oppilaitokseen, mikäli haluavat ehostusta, hiuksiin liittyviä palveluita sekä pukeutumiseen liittyvää avustamista. Näitä voivat olla erilaiset messut, muotinäytökset, festarit, teatterit sekä yksityistilaisuudet.

Lisätietoa Stylehuollosta syksyn aikana sivuiltamme  ja Facebookissa.


CWA tapahtumien keskellä

CWA on mukana lokakuun tapahtumissa upeasti remontoidussa Näsilinnassa. Roosa-nauha -viikonloppu järjestetään 10.-11.10.2015. Oppilaamme tekevät mm. kampauksia muotinäytöksiin sekä ehostuksia malleille ja avustavat malleja puvustamisessa. Mukana ovat Suomen näyttävimmät ja tunnetuimmat muotisuunnittelijat. Lisätietoa tapahtuman virallisilla sivuilla.


Manse Muscle & Fitness show

CWA on myös mukana tukemassa 5.9. järjestettävää legendaarista Manse Muscle & Fitness Showta. Meidän kädenjälkemme näkyy paikan päällä myös mallien hiuksissa ja meikeissä. Tervetuloa ihastelemaan ja ihmettelemään! Lisätietoa tapahtuman Facebook-sivuilla.


Työkeikka Sata-Häme Soi -festivaaleilla sujui ammattitaitoisesti CWA:n väeltä ja he saivat hyvää palautetta kampauksista ja ehostuksista tapahtuman järjestäjältä.

11693985_1018164878213852_7534906984388261876_n (1)

Pirkka-Pekka Petelius ja Jenny


CWA oli elokuussa mukana Tampereen Sokoksella L’Oréalin tapahtumassa. Oppilaamme Janita teki kampauksia ja ehostuksia asiakkaille ja kertoi L’Oréalin tuotteista.


Yhteistyökumppaneitamme

Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm: Tampere-Talon esiintyjät (Stomp, Kiri Te Kanawa, Dominuts) Jukka Rintalan Fashion-tilaisuudet, Tampereen Teatteri, Pyynikin kesäteatteri, Sokos-tavaratalo, Sata-Häme Soi sekä Osuuspankki.