Terveysala

Uutisia ja infoa

Seuraavat kurssit 1.2.2016 – 27.1.2017

Haku käynnissä nyt! Kursseilla mahdollista tehdä myös opintomatka Englantiin!

Hierojan ammattitutkinto CWA:ssa

Tutkinnon suorittaneet voivat hakea suoraan terveydenhoitoalan opintoihin ammattikorkeakouluihin mm, fysioterapian opintoihin suomen- tai englanninkieliselle linjoille.

Personal Trainer- ja Kuntosaliohjaaja-kurssit

Voit nyt opiskella myös erillisillä viikonloppukursseilla Kuntosaliohjaajaksi ja Personal Traineriksi. Kurssit alkavat keväällä 2016.


SPORTTIHUOLTO urheilijoille alkaa

cwa-sporttihuolto-juliste3

Urheiletko? Onko sinulla tavoitteellinen liikuntaharrastus? Voit hakea VIP-asiakkaaksi CWA:n SPORTTIHUOLTOON ja saada mm. 30 min urheiluhieronta-aikoja veloituksetta. Lisäksi huolto voi olla kuntouttamista, ohjeistusta, kylmä- ja lämpöhoitoa jne.

Asiakkainamme on jo jääkiekkoilijoita, jalkapalloilijoita, tanssijoita, itsepuolustuslajien harrastajia ja monia muita. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ma-to 10-14 puh. 044 332 7118 tai asiakaspalvelu@cwa.fi


Urheiluhieronta CWA:ssa

Klassisen hieronnan ohella urheiluhieronta näyttelee CWA:ssa suurta osaa huippu-urheilijan lihashuollossa. Urheiluhieronnalla pyritään edistämään maksimaalista tehojen irtiottoa suorituksen aikana, edistämään rasituksesta palautumista, ehkäisemään vammojen syntymistä sekä nopeuttamaan vammoista toipumista. Tämä edellyttää lihashuollon merkityksen ja vaikutusten tuntemusta eri harjoituskausilla.

CWA:n opettajat ovat sekä klassisen- että urheiluhieronnan asiantuntijoita. CWA:lla on koko Suomen kattavaa näkemystä hieronnan alan tutkintojen ajankohtaisuudesta, niiden kehittämisestä ja arvioinnista, sillä opettajamme on arvioijana hierojan ammattitutkinnoissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Patrick Cunningham:

”Työskenteleminen huippu-urheilijoidenpate kanssa ja heidän seuraaminen aitiopaikalta on hyvin antoisaa. Huolehdimme mm. Englannin Jalkapallon Valioliigan pelaajien lihashuollosta ja työskentelemme yhteistyössä parhaiden fysioterapeuttien, lääkäreiden ja kiropraktikoiden kanssa. CWA on saavuttanut hyvän maineen ja tukevan jalansijan urheiluhieronnan huippuosaamisella. Urheiluhieronta on viety ihan uudelle käytännön tasolle.

On ollut ilo opettaa CWA:n oppilaita ja huomata heidän kehittymistään hieronnan perustaidoista aina urheiluhieronnan erikoisosaamisen tasolle.”


Yhteistyökumppaneitamme

CWA:lla on vakiintuneita yhteistyökumppaneita oppilaitoksen luotettavuuden ja asiantuntevan osaamisen ansiosta. Eri yhteistyökumppanit edistävät ja monipuolistavat oppilaiden osaamista opintojen aikana. Yhteistyökumppaneitamme ovat esim. Tays, Aalto-yliopisto, Ukk-Instituutti, Tampereen Kesäyliopisto, Omnia, Savonlinnan Ammatti- ja Aikuisopisto ja eri yritykset tyky-toiminnan muodossa.

Mikäli yhteistyökumppanuus kiinnostaa yksityisiä henkilöitä, yrityksiä tai yhteisöjä, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen  asiakaspalvelu@cwa.fi.

Kauneusala

Uutisia ja infoa

Seuraavat kurssit 1.2.2016 – 27.1.2017

Haku käynnissä nyt! Kursseilla mahdollista tehdä myös opintomatka Englantiin!

Hiusalan perustutkinto

Hiusalan perustutkinnot järjestetään seuraavaksi marraskuussa 2015

Tutkinto antaa kelpoisuuden korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin ja yleisen kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin.

Jos sinulla on jäänyt hiusalan perustutkinto tai tutkinnon osia suorittamatta, voit halutessasi suorittaa ne CWA:ssa. Varaa aika henkilökohtaistamiseen, jossa mm. kartoitetaan tutkintoon hakeutujan osaamisen taso. CWA järjestää tutkintoja kaksi kertaa vuodessa. Tutkintotilaisuus on maksuton.


Ripsienpidennyskurssi täynnä. Seuraava kurssi järjestetään keväällä 2016!

Seuraa Facebook-sivujamme kuullaksesi uudesta kurssista mahdollisimman pian.
cwa-ripsikurssi-nettiin-tumma


Stylehuolto – CWA on kokonaisvaltaisen kauneudenhoidon talo

Aloitamme syyskuussa 2015 CWA:ssa Stylehuollon. Teemme hiusten leikkauksia, ehostuksia, kampauksia, värjäyksiä VIP-asiakkaille. Valitsemme asiakkaat elokuussa hakujen perusteella. Valituille asiakkaille pyritään tekemään ajankohtaisia, muodikkaita kokonaisuuksia.

Myös yritykset voivat ottaa yhteyttä CWA oppilaitokseen, mikäli haluavat ehostusta, hiuksiin liittyviä palveluita sekä pukeutumiseen liittyvää avustamista. Näitä voivat olla erilaiset messut, muotinäytökset, festarit, teatterit sekä yksityistilaisuudet.

Lisätietoa Stylehuollosta syksyn aikana sivuiltamme  ja Facebookissa.


CWA tapahtumien keskellä

CWA on mukana lokakuun tapahtumissa upeasti remontoidussa Näsilinnassa. Roosa-nauha -viikonloppu järjestetään 10.-11.10.2015. Oppilaamme tekevät mm. kampauksia muotinäytöksiin sekä ehostuksia malleille ja avustavat malleja puvustamisessa. Mukana ovat Suomen näyttävimmät ja tunnetuimmat muotisuunnittelijat. Lisätietoa tapahtuman virallisilla sivuilla.


Manse Muscle & Fitness show

CWA oli myös mukana tukemassa 5.9. järjestettyä legendaarista Manse Muscle & Fitness Showta. Meidän kädenjälkemme näkyi paikan päällä myös mallien hiuksissa ja meikeissä. Lisäksi lavalla kävi oppilaamme Samu. Lisätietoa ja kuvia tapahtuman Facebook-sivuilla.


CWA oli elokuussa mukana Tampereen Sokoksella L’Oréalin tapahtumassa. Oppilaamme Janita teki kampauksia ja ehostuksia asiakkaille ja kertoi L’Oréalin tuotteista.


Yhteistyökumppaneitamme

Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm: Tampere-Talon esiintyjät (Stomp, Kiri Te Kanawa, Dominuts) Jukka Rintalan Fashion-tilaisuudet, Tampereen Teatteri, Pyynikin kesäteatteri, Sokos-tavaratalo, Sata-Häme Soi sekä Osuuspankki.