Terveysala

Uutisia ja infoa

Seuraavat kurssit 1.2.2016 – 27.1.2017

Haku käynnissä nyt! Kursseilla mahdollista tehdä myös opintomatka Englantiin tai aurinkoiseen Portugaliin!

howe-kommentti

 

Valioliigajoukkue AFC Bournemouth halusi palkata Carl Wilhelm Akatemian kautta kaksi urheiluhierojaa, ja valinnat on nyt tehty. Kiitos kaikille hakijoille! Seuraa jatkossakin sivujamme ja Facebookiamme, jos haluat kuulla ensimmäisenä vastaavista tilaisuuksista.

Hierojan ammattitutkinto CWA:ssa

Tutkinnon suorittaneet voivat hakea suoraan terveydenhoitoalan opintoihin ammattikorkeakouluihin mm, fysioterapian opintoihin suomen- tai englanninkieliselle linjoille.

Personal Trainer- ja Kuntosaliohjaaja-kurssit

Voit nyt opiskella myös erillisillä viikonloppukursseilla Kuntosaliohjaajaksi ja Personal Traineriksi. Kurssit alkavat keväällä 2016.


SPORTTIHUOLTOA urheilijoille

cwa-sporttihuolto-juliste4

Urheiletko? Onko sinulla tavoitteellinen liikuntaharrastus? Voit hakea VIP-asiakkaaksi CWA:n SPORTTIHUOLTOON ja saada mm. 30 min urheiluhieronta-aikoja veloituksetta. Lisäksi huolto voi olla kuntouttamista, ohjeistusta, kylmä- ja lämpöhoitoa jne.

Asiakkainamme on jo mm. Muhammad Abdilrasoon (nyrkkeilyn SM-kulta 2015), Mika Pöyhölä (avantouinnin MM-kulta 2014), Tommi Smeets (Tampereen Palloveikot), Taru Kiiski (Rugby Club, SM-taso), Tampereen Urheilusukeltajien uppopallojoukkue, Liisa Nurmivaara (lukkopaini, jujutsu) ja Dream Team (Cheerleading, SM-taso)

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ma-to 10-14 puh. 044 332 7118 tai asiakaspalvelu@cwa.fi


Urheiluhieronta CWA:ssa

Klassisen hieronnan ohella urheiluhieronta näyttelee CWA:ssa suurta osaa huippu-urheilijan lihashuollossa. Urheiluhieronnalla pyritään edistämään maksimaalista tehojen irtiottoa suorituksen aikana, edistämään rasituksesta palautumista, ehkäisemään vammojen syntymistä sekä nopeuttamaan vammoista toipumista. Tämä edellyttää lihashuollon merkityksen ja vaikutusten tuntemusta eri harjoituskausilla.

CWA:n opettajat ovat sekä klassisen- että urheiluhieronnan asiantuntijoita. CWA:lla on koko Suomen kattavaa näkemystä hieronnan alan tutkintojen ajankohtaisuudesta, niiden kehittämisestä ja arvioinnista, sillä opettajamme on arvioijana hierojan ammattitutkinnoissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Patrick Cunningham:

”Työskenteleminen huippu-urheilijoidenpate kanssa ja heidän seuraaminen aitiopaikalta on hyvin antoisaa. Huolehdimme mm. Englannin Jalkapallon Valioliigan pelaajien lihashuollosta ja työskentelemme yhteistyössä parhaiden fysioterapeuttien, lääkäreiden ja kiropraktikoiden kanssa. CWA on saavuttanut hyvän maineen ja tukevan jalansijan urheiluhieronnan huippuosaamisella. Urheiluhieronta on viety ihan uudelle käytännön tasolle.

On ollut ilo opettaa CWA:n oppilaita ja huomata heidän kehittymistään hieronnan perustaidoista aina urheiluhieronnan erikoisosaamisen tasolle.”


Yhteistyökumppaneitamme

CWA:lla on vakiintuneita yhteistyökumppaneita oppilaitoksen luotettavuuden ja asiantuntevan osaamisen ansiosta. Eri yhteistyökumppanit edistävät ja monipuolistavat oppilaiden osaamista opintojen aikana. Yhteistyökumppaneitamme ovat esim. Tays, Aalto-yliopisto, Ukk-Instituutti, Tampereen Kesäyliopisto, Omnia, Savonlinnan Ammatti- ja Aikuisopisto ja eri yritykset tyky-toiminnan muodossa.

Mikäli yhteistyökumppanuus kiinnostaa yksityisiä henkilöitä, yrityksiä tai yhteisöjä, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen  asiakaspalvelu@cwa.fi.

Kauneusala

Uutisia ja infoa

Seuraavat kurssit 1.2.2016 – 27.1.2017

Haku käynnissä nyt! Kursseilla mahdollista tehdä myös opintomatka Englantiin!


Yhteistyökumppaniemme etuja opiskelijoillemme

cwa-yhteistyokumppanit-sivuille

L’Oréal
– 1000 € stipendi viidelle yritystoiminnan aloittavalle opiskelijalle
– Viimeisimmät trendit hiusten värjäyksistä – kaksi koulutuspäivää
– 10 paikkaa Look and Learn -demokoulutuksissa

Schwarzkopf
– Koulutuspäivä hiusten kihartamisesta

SIM Finland
– Vierailu SIM:n tehtaalle, jossa koulutuspäivä hiusten- ja hiuspohjan hoitamisesta


Hiusalan perustutkinto

Hiusalan perustutkinnot järjestetään seuraavaksi marraskuussa 2015

Tutkinto antaa kelpoisuuden korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin ja yleisen kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin.

Jos sinulla on jäänyt hiusalan perustutkinto tai tutkinnon osia suorittamatta, voit halutessasi suorittaa ne CWA:ssa. Varaa aika henkilökohtaistamiseen, jossa mm. kartoitetaan tutkintoon hakeutujan osaamisen taso. CWA järjestää tutkintoja kaksi kertaa vuodessa. Tutkintotilaisuus on maksuton.


Stylehuolto – CWA on kokonaisvaltaisen kauneudenhoidon talo

Tulemme aloittamaan CWA:ssa Stylehuollon. Teemme hiusten leikkauksia, ehostuksia, kampauksia, värjäyksiä VIP-asiakkaille. Valitsemme asiakkaat hakujen perusteella. Valituille asiakkaille pyritään tekemään ajankohtaisia, muodikkaita kokonaisuuksia.

Myös yritykset voivat ottaa yhteyttä CWA oppilaitokseen, mikäli haluavat ehostusta, hiuksiin liittyviä palveluita sekä pukeutumiseen liittyvää avustamista. Näitä voivat olla erilaiset messut, muotinäytökset, festarit, teatterit sekä yksityistilaisuudet.

Lisätietoa Stylehuollosta myöhemmin sivuiltamme ja Facebookissa.


CWA tapahtumien keskellä

CWA on mukana lokakuun tapahtumissa upeasti remontoidussa Näsilinnassa. Roosa-nauha -viikonloppu järjestetään 10.-11.10.2015. Oppilaamme tekevät mm. kampauksia muotinäytöksiin sekä ehostuksia malleille ja avustavat malleja puvustamisessa. Mukana ovat Suomen näyttävimmät ja tunnetuimmat muotisuunnittelijat. Lisätietoa tapahtuman virallisilla sivuilla.


Yhteistyökumppaneitamme

Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm: Tampere-Talon esiintyjät (Stomp, Kiri Te Kanawa, Dominuts) Jukka Rintalan Fashion-tilaisuudet, Tampereen Teatteri, Pyynikin kesäteatteri, Sokos-tavaratalo, Sata-Häme Soi sekä Osuuspankki.