Parturi-kampaajan koulutus


Opiskele parturi-kampaajaksi Tampereella!

Seuraava parturi-kampaaja -koulutus 29.1.2018 – 25.1.2019.

Hae nyt ONLINE-hakukaavakkeella tai soita numeroon 044 3327 118 (ma-pe, klo 10–14).

Parturi-kampaajakurssi sisältää myös intensiivisen ehostuskoulutuksen!

Parturi-kampaajakoulutus toimii pohjakoulutuksena kaikkiin tarjoamiimme kauneudenhoitoalan opintolinjoihin.

Parturi-kampaajakoulutus tähtää vahvaan perustekniikoiden hallintaan ja  muodikkaiden kokonaisuuksien luomiseen asiakkaalle. Opinnot jakautuvat teoria- ja käytännön harjoitustunteihin.

Työkokemusta lisäävät erilaiset tapahtumat mm. teattereissa, tavarataloissa, muotitaloissa ja yrityksissä. Oppilaamme ovat osallistuneet tapahtumiin innokkaasti ja he saavat kurssin valmistumispäivänä työtodistuksen kaikista työharjoittelupäivistä.

Kurssiin sisältyy hiusalan perustutkinto, joka suoritetaan osana opintoja. CWA koulutus ja tutkinto antavat valmiudet työskennellä kauneusalalla työntekijöinä, yrittäjinä, konsultoijina, kouluttajina ja verkostoitua laajasti kehittäen oman alan toimintaa.

Kurssin opetussuunnitelma

Katso aiempien kurssien opiskelijoiden kokemuksia!

Etuudet opiskelijoille

Työssäoppiminen Englannissa

Kursseilta valitaan 2-4 oppilasta 3-4 päivää kestävälle työssäoppimisjaksolle Englantiin Bournemouth-nimiseen kaupunkiin. Kurssin hinta sisältää lentoliput sekä majoituksen ja aamiaisen. Työssäoppimisjakso sisältyy kurssimaksuun ja sen hintaa ei voi erottaa eikä palauttaa kurssin hinnasta.

Työssäoppimisjaksolla tutustutaan Bournemouthin kaupunkiin ja oppilaat vierailevat The Bournemouth & Poole Collegen oppilaitoksessa ja oppilaat osallistuvat siellä yhden päivän ajan opintoihin. Oppilaat saavat englanninkielisen todistuksen työssäoppimisesta kurssin päättäjäisissä.

Lisätietoa Bournemouthista Wikipediasta ja www.visitbournemouth.com

Muut opintoetuudet Parturi-Kampaajakurssien opiskelijoille

YHTEISTYÖKUMPPANIMME TARJOAVAT RÄÄTÄLÖIDYSTI OPISKELIJOILLEMME MYÖS:

Schwarzkopf– Koulutuspäivä hiusten kihartamisesta

SIM Finland– Vierailu SIM:n tehtaalle Ylöjärvelle, jossa CWA:n opiskelijoille on järjestetty asiantunteva koulutuspäivä hiusten- ja hiuspohjan oikeaoppisesta hoitamisesta

KELAN OPINTOTUKIOIKEUS
Oppilaitokselle kuuluu opintotukioikeus (opintoraha ja opintolainan valtiontakaus) ja tukea voi hakea kauneudenhoitoalan opintoihin.

Voit myös opiskella omaehtoisella työllistämistuella.

OPPILASTERVEYDENHUOLTO
Oppilaitoksen oppilaat kuuluvat Tampereen kaupungin oppilasterveydenhuollon piiriin, joka kattaa maksuttoman terveydenhoitajan vastaanoton. Lääkärin vastaanotolta peritään 14.70 € kolmelta ensimmäiseltä käynniltä/kalenterivuosi.

Oppilasterveydenhuolto toimii koulumme lähellä Tullinkulmassa.

Soveltuvuus alalle

Parturi-kampaajakoulutukseen hakijalta edellytetään luovuutta ja vuorovaikutustaitoja, sekä ennen kaikkea sitoutumista ja motivaatiota alan opiskeluun.

Hakijalla tulee olla tarvittavat todistukset ja dokumentit mukana haastatteluun tullessa.

CWA:ssa näyttötutkintoon valmistavaan koulutukseen sovelletaan säännöksiä esteettömyydestä ja opiskelijaksi ottamisen edellytyksistä (tutustu SORA-säädöksiin)

Hakeminen Parturi-Kampaajaksi

Hae Parturi-Kampaaja-koulutukseen ONLINE-hakukaavakkeella tai soita numeroon 044 3327 118 (ma-pe, klo 10–14) ja varaa aika suoraan haastatteluun.
Online-hakukaavakkeella hakeneiden kanssa haastatteluaika sovitaan sähköpostitse.

Valintamenettelyt

Tutkintokoulutukseen tai pelkkään tutkintoon haku on jatkuvaa ja tapahtuu cwa.fi nettisivuston kautta. Sivustoilta löytyy tietoa hakeutumisprosessista, tutkinnoista ja koulutuksesta. Opiskelijaksi ottamisessa noudatetaan yhdenvertaisia valintaperusteita.

Tutkintokoulutukseen hakeutumisen vaiheessa (opetusalan ja työelämän edustaja) kartoitetaan hakijan soveltuvuus alalle henkilökohtaisessa haastattelussa. Hakijaan kanssa selvitetään terveydentilavaatimukset kyseiseen tutkintokoulutukseen, SORA-lainsäädäntö, sekä mahdollinen erityistuen tarve, ohjaus- ja tukitarpeet, kyseisen tutkinnon perusteet, ammattitaitovaatimukset ja osaamistavoitteet, opintososiaaliset edut sekä mahdolliset koulutuksesta/tutkinnosta aiheutuvat kustannukset. Haastattelussa selvitetään myös aiemmin hankittua osaamista hakijan esittämien asiakirjojen ja muun selvityksen perusteella.

Hakeutumisvaiheen tiedot dokumentoidaan siihen laadittuun asiakirjaan, jonka koulutuksen järjestäjän edustaja ja hakija allekirjoittavat. Koulutuksen järjestäjä päättää opiskelijaksi ottamisesta. Hakijalle ilmoitetaan sähköisesti ja kirjallisesti hyväksymisestä. Valitsematta jättämisestä ilmoitetaan hakijalle kirjallisesti.

Mikäli hakeudutaan vain koko tutkinnon tai sen osan/osien osaamisen osoittamisen näyttöihin, laaditaan hakeutujan kanssa henkilökohtainen osaamisen osoittamisen kehittämissuunnitelma.

Haastattelu on ilmainen ja pidetään koulun tiloissa Tampereella osoitteessa: Yliopistonkatu 60 A 7 krs, 33100 Tampere

Soita numeroon 044 3327 118 koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä. Kurssisihteeri vastaa arkisin ma-pe, klo 10–14.

Hinnat Parturi-Kampaaja -kursseille

PARTURI-KAMPAAJA (29.1.2018 – 25.1.2019.)
Hinta: 3290 €

Kurssien hinnat sisältävät koulutuksen, hiusalan perustutkinnon, tarvittavat työvälineet ja kaksi T-paitaa.

Opetushallitukselle tilitettävä tutkintomaksu on n. 58 €, jonka oppilas kustantaa itse.

Muita lisäkustannuksia peruskurssilta ei ole.

Ensimmäinen erä 200 euroa (kaikilla kursseilla) on vahvistusmaksu kurssille ja se maksetaan kurssille hyväksymisen jälkeen. Loppuhinta maksetaan 5 osassa joka kuun 15. päivä 15.8.2017 alkaen. Kuukausimaksu on 618 €.

Koululta lähetetään maksulomake kurssimaksuista.

Kurssimaksu on voimassa sen kurssin ajan, jolle opiskelija on hyväksytty. Mikäli opinnot jatkuvat pidempään veloitetaan lisäopinnoista erikseen.

Lisäksi
Kirjallisia töitä varten parturi-kampaajaopiskelijalla tulee olla käytössään tietokone, jossa on Microsoft Office tai Microsoft Open Office -tekstinkäsittelyohjelma.

Aikataulut Parturi-Kampaaja -kursseille

Opiskelupäivät: Opiskelupäivät ovat kokopäiväopiskelua ja ne koostuvat teoriaopinnoista, työssäoppimisesta sekä etäpäivistä. Kurssi sisältää 1-2 iltavuoroa  viikossa työssäoppimisessa. 

Lomat: Lomia ovat kaikki kirkolliset arkipyhät ja itsenäisyyspäivä sekä vappu. Kesällä on yksi lomaviikko. Joululoma on 23.12.2017 – 7.1.2018.