Opintomatka Englantiin

 KURSSEILTA VALITAAN  2-4 opiskelijaa 3-4 päivää kestävälle työssäoppimisjaksolle Englantiin Bournemouth-nimiseen kaupunkiin. CWA kustantaa lentoliput sekä majoituksen ja aamiaisen.

Jaksolla tutustutaan Bournemouthin kaupunkiin ja opiskelijat vierailevat The Bournemouth & Poole Collegen oppilaitoksessa sekä osallistuvat siellä yhden päivän ajan opintoihin. Opiskelijat saavat englanninkielisen todistuksen työssäoppimisesta kurssin päättäjäisissä.

 BOURNEMOUTH (kaupunki)  Bournemouth on Englannin etelärannikolla, noin 170 kilometriä Lontoosta lounaaseen sijaitseva merenrantakaupunki. Se perustettiin 1810 ja aikaisemmin kaupunkia oli käytetty karjan laiduntamiseen. Perustamisen jälkeen Bournemouthia asuttivat lähinnä rikkaat kunnes rautatien rakentaminen helpotti sinne matkustamista ja mahdollisti kaupungin kasvun.

Bournemouth tunnetaan sen 11 km pitkästä hiekkarannasta sekä kielikursseista, kahviloista, ravintoloista ja klubeistaan. Kaupunki onkin hyvän viihdetarjontansa vuoksi suosittu nuorten keskuudessa ja siellä asuu paljon opiskelijoita.

Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Bournemouth
Lisätietoa kaupungista: www.visitbournemouth.com