Opintomatka Englantiin


cwa parturi kampaaja koulutus

Kursseilta valitaan 2-4 oppilasta 3-4 päivää kestävälle työssäoppimisjaksolle Englantiin Bournemouth-nimiseen kaupunkiin. Kurssin hinta sisältää lentoliput sekä majoituksen ja aamiaisen.

Jaksolla tutustutaan Bournemouthin kaupunkiin ja oppilaat vierailevat The Bournemouth & Poole Collegen oppilaitoksessa ja oppilaat osallistuvat siellä yhden päivän ajan opintoihin. Oppilaat saavat englanninkielisen todistuksen työssäoppimisesta kurssin päättäjäisissä.

Bournemouth (kaupunki)

Parturi-kampaajien opintomatka Bournemouthiin

Bournemouth on vilkas rantakaupunki

Bournemouth on Englannin etelärannikolla, noin 170 kilometriä Lontoosta lounaaseen sijaitseva merenrantakaupunki. Se perustettiin 1810 ja aikaisemmin kaupunkia oli käytetty karjan laiduntamiseen. Perustamisen jälkeen Bournemouthia asuttivat lähinnä rikkaat kunnes rautatien rakentaminen helpotti sinne matkustamista ja mahdollisti kaupungin kasvun.

Bournemouth tunnetaan sen 11 km pitkästä hiekkarannasta sekä kielikursseista, kahviloista, ravintoloista ja klubeistaan. Kaupunki onkin hyvän viihdetarjontansa vuoksi suosittu nuorten keskuudessa ja siellä asuu paljon opiskelijoita.

Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Bournemouth
Lisätietoa kaupungista: www.visitbournemouth.com