Ajanvaraus hierontaan

 Emme ota vastaan ajanvarauksia tai niiden peruutuksia sähköpostitse.

Henkilötunnus potilastiedoissa
Terveydenhuoltoalalla laki ja asetus potilasasiakirjoista edellyttävät henkilötunnuksen käyttöä, ja tämän vuoksi myös CWA:n tulee pyytää nykyisin henkilötunnus hierontapotilailta. On potilasturvallisuuden kannalta tärkeää, etteivät kahden mahdollisesti samannimisen henkilön terveystiedot mene sekaisin. Oppilaitoksen opiskelijoilla ja henkilökunnalla on salassapitovelvollisuus. Henkilötunnuksia ei luovuteta eteenpäin, eikä henkilötietoja käytetä esimerkiksi markkinointiin. Järjestelmä, johon henkilötunnukset syötetään, on salattu potilastietojärjestelmä.

 VARAUSOHJEET 

1. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse numerosta 03 255 3847.

2. Nettivaraus: valitse itsellesi aika kalenterista ja täytä tarvittavat tiedot. Älä kirjoita puhelinnumeroon väliviivaa tai välilyöntejä.

3. Omia varauksia voit tarkastella käyttämällä ”Hae omat varaukset” –toimintoa. Huomaa, että tiedot tulee kirjoittaa samoin kuin aikaa varattaessa.

4. Opiskelijahierontatyössä pidätämme oikeuden siirtää varatun ajan toiselle hierojalle. Työpaikkaohjaajat seuraavat opiskelijoiden työssäoppimista ja he voivat ohjata opiskelijaa hieronnan aikana. Myös potilas voi pyytää halutessaan ohjaajan paikalle.

5. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Peruutukset voi tehdä tekstiviestillä, soittamalla p. 03 255 3847 tai jättämällä viestin vastaajapalveluun.

6. Väärien tietojen antaminen on rikos, mikäli se aiheuttaa taloudellista vahinkoa. ”Petoksesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa dataa syöttämällä, muuttamalla, tuhoamalla tai poistamalla taikka tietojärjestelmän toimintaan muuten puuttumalla saa aikaan tietojenkäsittelyn lopputuloksen vääristymisen ja siten aiheuttaa toiselle taloudellista vahinkoa” (13.6.2003/514)

Rekisteriseloste

Internet-ajanvarauksen yleiset käyttöohjeet