Ajanvaraus terveysalan palveluihin

Ajanvaraus terveysalan palveluihin

Hierontapalvelujen hinnat löydät hinnastosivultamme.

HUOM! Hieronta-aikoihimme tulee muutoksia. Luovumme 40 sekä 50 minuutin hieronnoista, ja tilalle tulee 45 minuutin ja 75 minuutin hieronnat. Jo varatut 40 ja 50 minuutin ajat pysyvät ennallaan. Mikäli sinulla on lahja/sarjakortti 40 tai 50 minuutin hierontaan, tee järjestelmäämme varaus 45 minuutille, ja kirjoita lisätietoihin, onko korttisi 40 vai 50 minuutin hierontaan.

HUOM! Uudistamme tilojamme syksyllä 2021. Toiminta jatkuu edelleen normaalisti.

HUOM! Emme ota enää vastaan käteismaksuja.

Aikoja voi varata myös puhelimitse numerosta 03 2553847.

Emme ota vastaan ajanvarauksia tai niiden peruutuksia sähköpostitse tai Messengerin kautta. Soita tai jätä vastaaja- tai tekstiviesti numeroon 03 2553847.

HUOM! Hierontapalvelun aika sisältää riisuutumisen, tutkimisen, hieronnan ja pukeutumisen. Voitte tarvittaessa pyytää työpaikkaohjaajan mukaan oppilashierontaan.

Varausohjeet

1. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse numerosta 03 255 3847.

2. Nettivaraus: valitse itsellesi aika kalenterista ja täytä tarvittavat tiedot. Älä kirjoita puhelinnumeroon väliviivaa tai välilyöntejä.

3. Omia varauksia voit tarkastella käyttämällä ”Hae omat varaukset” –toimintoa. Huomaa, että tiedot tulee kirjoittaa samoin kuin aikaa varattaessa.

4. Opiskelijahierontatyössä pidätämme oikeuden siirtää varatun ajan toiselle hierojalle. Työpaikkaohjaajat seuraavat opiskelijoiden työssäoppimista ja he voivat ohjata opiskelijaa hieronnan aikana. Myös potilas voi pyytää halutessaan ohjaajan paikalle.

5. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Peruutukset voi tehdä tekstiviestillä, soittamalla p. 03 255 3847 tai jättämällä viestin vastaajapalveluun.

6. Väärien tietojen antaminen on rikos, mikäli se aiheuttaa taloudellista vahinkoa. ”Petoksesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa dataa syöttämällä, muuttamalla, tuhoamalla tai poistamalla taikka tietojärjestelmän toimintaan muuten puuttumalla saa aikaan tietojenkäsittelyn lopputuloksen vääristymisen ja siten aiheuttaa toiselle taloudellista vahinkoa” (13.6.2003/514)

 Rekisteriseloste

Internet-ajanvarauksen yleiset käyttöohjeet