Ajanvaraus hiusalan palveluihin

Ajanvaraus hiusalan palveluihin

Hiusalan palvelujen hinnaston löydät täältä.

Aikoja voi varata myös ammattilaistekijöillemme Jennylle ja Viiville 4.2.2022 alkaen perjantaisin klo 10-16! Varaa nettivarauksesta tai puhelimitse numerosta 03 2553847.

HUOM! Emme enää ota vastaan käteismaksuja.

Hiusten pituus
Lyhyet: Hiukset jäävät leuan yläpuolelle
Puolipitkät: Hiukset ulottuvat leukaan asti
Pitkät: Hiukset ulottuvat olkapäille
Erityispitkät: Hiukset ulottuvat lapaluihin

Ammattilaistyöt löytyvät kategorian Ammattilaispalvelut alta. Muutoin varaus on opiskelijatyöhön.

Emme tee kemiallisia käsittelyjä alle 16-vuotiaille.

Mikäli et löydä haluamaasi palvelua listasta, voit tiedustella aikoja puhelimitse numerosta 03 2553847.Varausohjeet
1. Ajanvarauksen voi tehdä myös puhelimitse numerosta 03 255 3847.
2. Nettivaraus: valitse itsellesi aika kalenterista ja täytä tarvittavat tiedot.
3. Opiskelijakampaajatyössä pidätämme oikeuden siirtää varatun ajan toiselle tekijälle. Työpaikkaohjaajat seuraavat opiskelijoiden työssäoppimista. Myös asiakas voi pyytää halutessaan ohjaajan paikalle.
4. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Peruutukset voi tehdä tekstiviestillä, soittamalla p. 03 255 3847 tai jättämällä viestin vastaajapalveluun.
5. Väärien tietojen antaminen on rikos, mikäli se aiheuttaa taloudellista vahinkoa. ”Petoksesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa dataa syöttämällä, muuttamalla, tuhoamalla tai poistamalla taikka tietojärjestelmän toimintaan muuten puuttumalla saa aikaan tietojenkäsittelyn lopputuloksen vääristymisen ja siten aiheuttaa toiselle taloudellista vahinkoa” (13.6.2003/514)
6. Mikäli huomaat, että palvelumme tulos ei ole suunnitelman mukainen, ota seuraavan 10 päivän aikana palvelusta yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@cwa.fi tai täytä sivuiltamme yhteydenottolomake, jotta voimme sopia ajan tarkistamiseen sekä mahdolliseen korjaukseen alkuperäisen suunnitelman mukaiseksi.  Selvitämme jokaisen palautteen ja otamme yhteyttä asiakkaaseen.

 Yhteydenottolomake