Osa-aikainen hiusalan koulutus

Osa-aikainen hiusalan koulutus

Kurssille hakeutuva henkilö voi valita hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon ammatillisista tutkinnon osista yksittäisiä tutkinnon osia tai kaikki ammatilliset tutkinnon osat.

Opiskelu

Koulutus voidaan aloittaa hakijalle sopivan aikataulun mukaisesti. Oppilaitokseemme hakeutuu paljon henkilöitä, jotka haluavat räätälöityjä opintopolkuja. Opiskeluoikeus on enintään 2 vuotta kurssin alkamisajankohdasta.

Osa-aikainen opiskelu on mahdollista mm. työn ohella, ja opiskelija voi suorittaa opintoja omalta paikkakunnaltaan käsin esimerkiksi verkko-oppimisympäristössä. Lähiopintopäivät sovitaan erikseen. Koulutuksen pituus määräytyy sen mukaan, mitä tutkinnon osia opiskelija valitsee, ja miten opiskelu sovitetaan hänen aikatauluunsa sopiviksi. Opiskelija voi suorittaa työharjoittelua CWA:ssa ja/tai oman paikkakunnan hiusalan liikkeissä.

Kirjallisia tehtäviä ja etäopintoja varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, jossa on käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esim. Microsoft Word tai Open Office). Tämän lisäksi opiskelija tulee tarvitsemaan itsenäisen opiskelun tueksi myös muuta alan kirjallisuutta sekä opiskelua tukevia sovelluksia.

Räätälöidyssä koulutuksessa voi työllistyä nopeastikin koulutuksen jälkeen, etenkin jo hakija valitsee yhden tutkinnon osan, esimerkiksi parturipalvelut.

CWA:n opiskelijoiden hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnosta ja hieronnan ammattitutkinnosta vastaavat julkisen valvonnan alaiset oppilaitokset, joilla on ko. tutkintojen järjestämisluvat.

Opiskelijamme ovat olleet työharjoittelussa muun muassa seuraavissa liikkeissä ympäri Suomea:
Hiustalo, Parturi-kampaamo Hairlekiini, Rasta, M Room, GROOM Parturit, Studio WoMan, Dick Johnson, Hiusstudio Luxe, The Parturi, Prisman parturi-kampaamot, Parturi-Kampaamo Etkopaikka, Cutters, Ruotulan Pääasia, Hiusstudio Bläk., Glohair sekä Shortcut.

Tässä esimerkkejä koulutuksista, joita opiskelijamme ovat valinneet:

Parturipalvelut
Koulutuksen hinta: 2000 €, kesto n. 6 kk
– Koulutus sisältää mm. hiusten leikkaukset, partakäsittelyt, hiusten pesut ja viimeistelyt
– Koulutus sisältää työharjoittelua työpaikalla
– Koulutus antaa valmiudet työskennellä alan parturiliikkeissä

Kampaajapalvelut
Koulutuksen hinta: 2000 €, kesto n. 6 kk
– Koulutus sisältää mm. hiusten leikkaukset, hiusten pesut, viimeistelyt ja arkikampaukset
– Koulutus sisältää työharjoittelua työpaikalla
– Koulutus antaa valmiudet työskennellä hiusalan liikkeissä

Näistä tutkinnon osista voit valita, mikä tai mitkä sinua kiinnostavat:
● Kampaajapalvelut, 2000 €
● Parturipalvelut, 2000 €
● Myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu hius- ja kauneudenhoitoalalla, 800 €
● Hiusten ja hiuspohjan hoitopalvelut, 800 €
● Juhla- ja teemakampauspalvelut, 800 €
● Rakennekäsittelypalvelut, 800 €
● Värjäyspalvelut, 800 €
● Ehostuspalvelut, 800 €

Maksutavat

Valittu koulutus maksetaan neljässä erässä. Ensimmäinen erä maksetaan ennen opintojen alkamista ja se on opiskelupaikan vahvistamismaksu. Seuraavat kolme erää maksetaan kuukauden 1. päivä kuukausittain tasaerässä 3 kuukauden aikana. Opiskelija saa hyväksymisilmoituksen yhteydessä maksuaikataulun.

Opiskelijan kanssa voidaan tehdä em. poiketen perustellusta syystä pidempi maksuaikataulu.

Hakeminen

Parhaiten koulutukseen voit hakeutua soittamalla numeroon 044 3327118 arkena ma-pe klo 10-13. Sovitaan sinulle haastatteluaika! Koulutus voi alkaa haastattelun ja hyväksymisen jälkeen, sovitun aikataulun mukaisesti.

Voit hakea koulutukseen myös täyttämällä online-hakukaavakkeen:
Online-hakukaavake