Hiusalan tapahtumat

CWA:n parturi-kampaajaopiskelijat ovat vuosien varrella päässeet mukaan moniin tapahtumiin sekä tekemään hiustaikojaan, meikkaamaan ja maskeeraamaan että esittelemään CWA:n koulutuksia ja palveluita kiinnostuneille!

Museoiden yö Vapriikissa

CWA:n opiskelijat loihtivat keväällä 2022 Tampereen Museokeskus Vapriikissa Museoiden yön vierailijoille rautakauden ajan mukaisia, tähänkin päivään sopivia kampauksia. 

Eri aikakaudet ovat CWA:lle tuttuja aiemmistakin projekteista! Opiskelijamme ovat muun muassa olleet avustamassa maskeerauksessa Jari Halosen ohjaamassa elokuvassa Kalevala – Uusi aika.

Kauppakeskus Ratinan tapahtumat

CWA:n opiskelijat ovat olleet useasti esittelemässä koulutuksiamme ja palveluitamme sekä tekemässä muun muassa pikakampauksia Kauppakeskus Ratinan tapahtumissa.

Seuraa somejamme ja tule ilmaiseen pikakampaukseen seuraavan kerran, kun vierailemme kauppakeskuksessa!

Sokos Tampereen tapahtumat

Opiskelijamme ovat käyneet monesti loihtimassa ehostuksia ja pikakampauksia sekä esittelemässä tuotteita myös Sokos Tampereen tapahtumissa.

Sata-Häme Soi! – festivaalit

CWA on ollut useamman kerran mukana myös Sata-Häme Soi -festivaalilla ehostamassa ja kampaamassa artisteja sekä Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan kilpailijoita ja soittajia esiintymiskuntoon. Paulakin ehti kiireiltään kuvaan kouluttajamme Jennyn kanssa!

Tampereen Teatterin Les Miserablés -näytelmä

Les Miserablés -näytelmässä CWA:n opiskelijat olivat avustajina maskeerauksissa. Ammattinäyttelijät olivat mukavia, ja opiskelijat saivat teatterilta hyvää palautetta!

Pyynikin Kesäteatterin Lampaansyöjät -näytelmä

Eräs kesä meni opiskelijoilla työharjoittelussa Pyynikin Kesäteatterissa Neil Hardwickin ohjaaman Lampaansyöjät-näytelmän maskeerauksissa avustaen. Kesä oli opiskelijoille ikimuistoinen!

Nätyn Kesäyön unelma -näytelmä

Näty on Tampereen yliopistossa näyttelijöitä kouluttava ja näyttelijäntyötä tutkiva yhteisö. Shakespearen Kesäyön unelma -näytelmän kampausten ja maskeerausten toteutus oli mahtava kokemus sekä tuleville näyttelijöille että CWA:n opiskelijoille.

Lauluyhtye Dominutzin konsertit

Lauluyhtye Dominutzin esiintyjien kampauksia ja ehostuksia on toteutettu CWA:n opiskelijoiden toimesta Tampere-talon ja Pakkahuoneen konsertteihin.

Tanssiteatteri Mobita/Danscon Moulin Rouge -esitys

CWA:lla oli kunnia olla mukana tanssimusikaali Moulin Rougen maskien suunnittelussa ja toteutuksessa tanssijolle ja pääparille.

The Bournemouth & Poole College

Olipa mahtavaa aikaa, kun kuvassa näkyvä ryhmä valmistui Englannin Bournemouthista parturi-kampaajiksi vuonna 1998! CWA:lla oli Englannissa viralliset hiusalan tutkinnon järjestämisluvat (City & Guild’s NVQ2). Mahtava ja luova ryhmä! Tämän päivän muodissa voi olla jotain samaa kuin vuonna 1998.

CWA:n yhteistyö on jatkunut Englannissa The Bournemouth & Pool Collegen kanssa, ja opiskelijamme ovat päässeet tutustumaan oppilaitokseen CWA:n järjestämillä opintomatkoilla.