Osa-aikainen hiusalan koulutus

Osa-aikainen hiusalan koulutus

Hae heti!

Osa-aikainen hiusalan koulutus voidaan aloittaa hakijan kanssa sovittuna ajankohtana.

Tiesitkö, että hiusala työllistää tällä hetkellä erinomaisesti, ja CWA:sta valmistuneet ovat työllistyneet lähes 100-prosenttisesti?

Tulokset puhuvat puolestaan. Opiskelijat voivat suorittaa tutkinnon vuodessa, ja valmistuneet työskentelevät alan liikkeissä, toimivat yrittäjinä ja konsultoijina sekä osaavat järjestää myynti- ja asiakastilaisuuksia. Teemme tiivistä yhteistyötä työelämän edustajien kanssa ympäri Suomea.

Varmalla otteella parturi-kampaajaksi!

Opiskelu

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon opiskelu räätälöidään henkilökohtaisesti opiskelijalle. Opintoihin kuuluu lähiopiskelua, verkko- opintoja ja asiakaspalvelua työssäoppimisessa. Työssäoppimisen osaamista hankitaan työpaikoilla ja CWA:n tiloissa, ja harjoitusjaksoja voi suorittaa myös omalla paikkakunnalla. Vapaapäiviä ovat kaikki kirkolliset arkipyhät, itsenäisyyspäivä, joululoma sekä vappu.

Tutkinto

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto 180 osp
Valitaan joko kampaajatyön- tai parturityön osaamisala

Ammatilliset tutkinnon osat 145 osp
Valitaan joko kampaajatyön- tai parturityön osaamisala
Pakolliset tutkinnon osat:
● Myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu hius- ja kauneudenhoitoalalla, 15 osp
● Kampaajapalvelut, 25 osp tai parturipalvelut 25 osp
Valinnaiset 1. tutkinnon osat
● Hiusten ja hiuspohjan hoitopalvelut, 15 osp
● Juhla- ja teemakampauspalvelut, 15 osp
● Rakennekäsittelypalvelut, 15 osp
● Värjäyspalvelut, 20 osp
● Yritystoiminnan suunnittelu, 15 osp
Valinnaiset 2. tutkinnon osat
● Parturipalvelut 25 osp tai Kampaajapalvelut 25 osp

Yhteiset tutkinnon osat, 35 osp
● Matemaattis- luonnontieteellinen osaaminen, 6 osp
● Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen, 11 osp
● Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen, 9 osp

Kustannukset

Ammatillisten tutkinnon osien koulutuksen hinta on 4500 €.

Yhteisten tutkinnon osien koulutuksen hinta on 30 €/osp.

Aikaisemmin hankittu osaaminen huomioidaan hakuvaiheessa. Jos sinulla on aiemmin hankittua osaamista (esim. lukio, ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto), tulee niistä mahdollisia hyväksilukuja, jolloin koulutuksen hinta laskee.

Hinta sisältää sakset ja kamman sekä verkkomateriaalin ja työpaidan. Kurssimaksun voi suorittaa 1-10 erässä. Ensimmäinen erä 500 € tulee olla maksettuna ennen koulutuksen aloittamista. Loput erät 2-10 maksetaan jokaisen kuukauden 1. päivä opiskelun aloittamisesta.

Mikäli hakija haluaa suorittaa yksittäisiä tutkinnon osia, hinta sovitaan hakijan kanssa erikseen. Esimerkiksi tutkinnon osa parturipalvelut antaa täydet valmiudet toimia parturin työssä.

CWA on Kelan opintotukeen oikeutettu oppilaitos, ja opiskelijoillamme on mahdollisuus hakea opintorahaa ja opintolainan valtiontakausta koulutuksen ajalle. Lisäksi opiskelija voi saada Kelan asumistukea. Opiskeluun voi saada työttömyysetuutta 25 vuotta täyttänyt, työtön henkilö.

Kirjallisia töitä varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, jossa on käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esimerkiksi Microsoft Word).

Hakeminen

Täytä Online-hakukaavake. Kutsumme hakijan haastatteluun puhelimitse tai sähköpostitse. Voit tiedustella haastatteluaikaa myös soittamalla p. 044 332711 ma-to klo 10-14.

Perustellusta syystä voimme haastatella sinut myös verkossa Skypeä tai Facetimea hyödyntäen.

Ennen haastattelua online-hakukaavakkeen tulee olla lähetettynä CWA:han.