Hiusalan koulutukset

Hiusalan koulutukset

Tervetuloa opiskelemaan parturi-kampaajaksi CWA:han!

CWA vastaa koulutuksesta ja valmistaa opiskelijat hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon  ammatillisten tutkinnon osien näyttöihin. Virallisista ammatillisista näytöistä vastaavat julkisen valvonnan alaiset oppilaitokset, joilla on ko. tutkinnon järjestämislupa.

Vuosi vuoden jälkeen meiltä valmistuneet opiskelijat sijoittuvat työelämään heti opintojen jälkeen, ja myös alan jatkokoulutus on mahdollistunut.

Opiskelijamme ovat olleet työharjoittelussa muun muassa seuraavissa liikkeissä ympäri Suomea: Hiustalon kampaamot, Parturi-kampaamo Hairlekiini, Rasta, M Room, GROOM Parturit, Studio WoMan, Dick Johnson, Hiusstudio Luxe, The Parturi, Prisman parturi-kampaamot, Parturi-Kampaamo Etkopaikka, Cutters, Ruotulan Pääasia, Hiusstudio Bläk., Glohair sekä Shortcut.

Koulutuksen jälkeen parturi-kampaajat työskentelevät mm. parturiliikkeissä, kampaamoissa, hyvinvointilaitoksissa tai teattereissa. He voivat toimia myös kouluttajina konsultteina, opettajina sekä hiusalan liikkeiden työpaikkaohjaajina, myynti- ja henkilöstöjohtajina.

Ammattitaitoinen, kannustava ja intensiivinen opetus johtavat hyviin tuloksiin!

Hae koulutukseen!

Voit varata itsellesi haastatteluajan soittamalla numeroon 044 3327118 arkena ma-pe klo 9-13.

Täytä ja lähetä myös online-hakukaavake.