Hiusalan koulutus

Hiusalan koulutus

Hae heti!

Seuraava koulutus 10.6.2020-28.5.2021

Tiesitkö, että hiusala työllistää tällä hetkellä erinomaisesti, ja CWA:sta valmistuneet ovat työllistyneet lähes 100-prosenttisesti?

Tulokset puhuvat puolestaan. Opiskelijat voivat suorittaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon vuodessa. Valmistuneet työskentelevät alan liikkeissä, toimivat yrittäjinä ja konsultoijina sekä osaavat järjestää myynti- ja asiakastilaisuuksia. Teemme tiivistä yhteistyötä työelämän edustajien kanssa ympäri Suomea.
Työharjoittelupaikkoja sekä työpaikkoja, johon valmistuneet ovat sijoittuneet ovat muun muassa Holy Boys – Barber Shop, Hiustalot Suomessa, Parturi-kampaamo Hairlekiini Tampereella ja Helsingissä, Rasta, M Room, Studio WoMan, Dick Johnson, Hiusstudio Luxe, The Parturi, Prisman parturi-kampaamot, Parturi-Kampaamo Etkopaikka, Cutters, Ruotulan Pääasia, Hiusstudio Bläk., Glohair sekä Shortcut.

Osaavalla otteella alan ammattilaiseksi!

Opiskelu

Järjestämme koulutusta hakijan lähtökohdista, ja voit opiskella päätoimisesti tai osa-aikaisesti. Jokaiselle opiskelijalle suunnitellaan koulutus henkilökohtaisesti.

Päätoimisen koulutuksen ensimmäiset viikot opiskellaan maanantaista perjantaihin klo 9-15 välillä. Tämän jälkeen opinnot jatkuvat teorian ja työssäoppimisen yhdistelmänä. Lähipäivien lisäksi koulutus sisältää etäpäiviä ja verkko-opintoja.

Vapaapäiviä ovat kaikki kirkolliset arkipyhät, itsenäisyyspäivä, joululoma sekä vappu. Opintoihin sisältyy kesäaikana myös yksi lomaviikko.

Kustannukset

1. Koulutuksen perusjakso 10.6.2020-28.5.2021, hinta 2300 €
Ensimmäinen erä 500 € tulee olla maksettuna ennen koulutuksen aloittamista. Loput erät maksetaan kuudessa osassa jokaisen kuukauden 1. päivä opiskelun aloittamisesta, 300 €/kk.

2. Intensiiviopintojen jakso tutkintoon 30.3.2021-28.5.2021
Ammatillisten tutkinnon osien hinta 200 €/tutkinnon osa, max. 8 tutkinnon osaa
Yhteisten tutkinnon osien hinta 20 €/osaamispiste (osp), max. 35 osp.

Tämä jakso koostuu intensiivisestä koulutuksesta hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon näyttöihin, jonka aikana myös arvioidaan osaamista.

Lopullinen intensiivikoulutuksen hinta määräytyy vasta henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaan. Mikäli suoritat koko tutkinnon tai sen osia ja sinulla on aiemmin hankittua osaamista (esim. lukio, ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto) tulee siitä hyväksilukuja. Tällöin koulutusta ei tarvitse hyväksiluettujen tutkinnon osien osalta järjestää, eikä opiskelijalle tule kuluja niistä. Intensiivijakson kustannukset maksetaan kahdessa osassa, 1.4.2021 ja 1.5.2021. Maksuaikataulun muutoksista voidaan neuvotella.

Hinta sisältää sakset ja kamman sekä verkkomateriaalin ja työpaidan. Oppilaitoksessa on kaikki työvälineet, joita opiskelija tarvitsee opintojen aikana.

CWA on Kelan opintotukeen oikeutettu oppilaitos, ja opiskelijoillamme on mahdollisuus hakea opintorahaa ja opintolainan valtiontakausta koulutuksen ajalle. Lisäksi opiskelija voi saada Kelan asumistukea. Opiskeluun voi saada työttömyysetuutta 25 vuotta täyttänyt, työtön henkilö.

Kirjallisia töitä varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, jossa on käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esimerkiksi Microsoft Word).

Hakeminen

Täytä Online-hakukaavake. Kutsumme hakijan haastatteluun puhelimitse tai sähköpostitse. Voit tiedustella haastatteluaikaa myös soittamalla p. 044 332711 ma-to klo 10-14.

Perustellusta syystä voimme haastatella sinut myös verkossa Skypeä tai Facetimea hyödyntäen.

Ennen haastattelua online-hakukaavakkeen tulee olla lähetettynä CWA:han.