Monimuotoinen hiusalan koulutus

Monimuotoinen hiusalan koulutus

Hae heti!

Seuraava koulutus 1.9.2020-17.9.2021

Tiesitkö, että hiusala työllistää tällä hetkellä erinomaisesti, ja CWA:sta valmistuneet ovat työllistyneet lähes 100-prosenttisesti?

Tulokset puhuvat puolestaan. Valmistuneet työskentelevät alan liikkeissä, toimivat yrittäjinä ja konsultoijina sekä osaavat järjestää myynti- ja asiakastilaisuuksia. Teemme tiivistä yhteistyötä työelämän edustajien kanssa ympäri Suomea.
Työharjoittelupaikkoja sekä työpaikkoja, johon valmistuneet ovat sijoittuneet ovat muun muassa Holy Boys – Barber Shop, Hiustalot Suomessa, Parturi-kampaamo Hairlekiini Tampereella ja Helsingissä, Rasta, M Room, Studio WoMan, Dick Johnson, Hiusstudio Luxe, The Parturi, Prisman parturi-kampaamot, Parturi-Kampaamo Etkopaikka, Cutters, Ruotulan Pääasia, Hiusstudio Bläk., Glohair sekä Shortcut.

Osaavalla otteella alan ammattilaiseksi!

Opiskelu

Järjestämme koulutusta hakijan lähtökohdista, ja voit opiskella monimuotoisesti. Koulutus sisältää verkko-opintoja, etätehtäviä ja lähiopintopäiviä. Jokaiselle opiskelijalle suunnitellaan koulutus henkilökohtaisesti.

Monimuoto-opiskelu sopii henkilöille, jotka ovat omatoimisia ja kykenevät etäopiskeluun.

Koulutuspäivät sisältävät viikoittain verkkokoulutusta ja tehtäviä etänä verkossa. Viikossa on yksi lähiopintopäivä Tampereella CWA:n toimipisteessä. Opiskelijan tulee hankkia itse 1-2 päiväksi viikossa työharjoittelupaikka, jossa hän saa ohjausta ammattialan osaamiseen. Opiskelija voi myös vaihtoehtoisesti tehdä nämä päivät CWA:ssa.

Vapaapäiviä ovat kaikki kirkolliset arkipyhät, itsenäisyyspäivä, joululoma sekä vappu. Opintoihin sisältyy kesäaikana myös yksi lomaviikko.

CWA on opintotukioikeutettu oppilaitos. Opintotukeen voivat kuulua opintoraha, opintorahan huoltajakorotus, opintorahan oppimateriaalilisä ja opintolainan valtiontakaus.

Kustannukset

Hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus koostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp). Voit halutessasi suorittaa koko tutkinnon tai vain ammatilliset tutkinnon osat. Suosittelemme, että opiskelija osallistuu koko koulutukseen, sillä suoritetusta tutkinnosta voi saada hyväksilukuja tai hakupisteitä mahdollisiin jatko-opintoihin (mm. muut ammatilliset tutkinnot ja AMK).

Parturi-kampaajakoulutuksen hinta on 3500 €, ja se sisältää hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon ammatilliset tutkinnon osat, 145 osp. Koulutuksen sisältöön voit tutustua tästä. Suoritettuasi vain ammatilliset tutkinnon osat, saat niistä todistuksen.

Mikäli haluat opiskella koulutuksen yhteisiä tutkinnon osia, 35 osp, yhden osaamispisteen hinta on 42 €. Opiskelijalla voi olla aiemmissa tutkinnoissa suoritettuja yhteisiä tutkinnon osia, jolloin osa niistä voidaan hyväksilukea. Nämä katsotaan jokaisen hakijan kanssa todistusten ja työkokemuksen perusteella.

Ensimmäinen erä 200 € on vahvistusmaksu kurssipaikan vastaanottamisesta. Lasku tulee oppilaitokseen hyväksymisilmoituksen mukana.

Vahvistamismaksun jälkeen tarjoamme eri vaihtoehtoja maksaa koulutuksen loppumaksu. Valitse itsellesi seuraavista sopiva:

  1. Jos maksat koulutuksen kustannukset opintojen alussa yhdessä erässä, saat siihen 5 % alennuksen.
  2. Maksat loppusumman kuukausittain maksimissaan 24 tasaerässä koulutuksen aikana.

Hinta sisältää koulutuksen verkkomateriaalin, ja oppilaitoksessa on kaikki työvälineet, joita opiskelija tarvitsee opintojen aikana.

Hakeminen (monimuotoinen koulutus)

Täytä Online-hakukaavake. Kutsumme hakijan haastatteluun tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Haastattelemme kaikki hakijat puhelimitse tai Teamsin välityksellä. Varaa haastatteluun aikaa n. 30 minuuttia. Hyvä motivaatio, harrastukset, koulutukset sekä työelämäkokemus ovat keskeisiä haastattelussa.

Annamme päätöksen haastattelun jälkeen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jatkohaastattelu paikan päällä koululla voi myös olla mahdollinen.