Opintomatka Englantiin

 PÄÄTOIMISILTA KURSSEILTA VALITAAN  2-4 opiskelijaa opintomatkalle Englantiin Bournemouth-nimiseen kaupunkiin. Kurssin hinta sisältää lentoliput sekä majoituksen ja aamiaisen.

Opintojakso suoritetaan Englannissa, jossa opiskelijat tutustuvat Bournemouthin kaupunkiin. Matkaan sisältyy myös tutustumiskierros kuuluisaan kiropraktikkokouluun, jossa parhaillaankin opiskelee CWA:sta valmistuneita opiskelijoita. Tutustuminen Valioliigajoukkue AFC Bournemouthin harjoitus-, huolto- ja peliympäristöön on jalkapallofaneille varmasti ikimuistoinen mahdollisuus päästä lähelle huippupelaajia!

Opintomatkan vastuuhenkilönä toimii hierojakouluttajamme Patrick Cunningham. Hän puhuu sekä suomea että englantia.

Katso video AFC Bournemouthin valmentajien ja pelaajien antamasta tunnustuksesta Patrick Cunninghamille:
Video Youtubesta

CWA:n hierojaluennoitsija sai AFC Bournemouthilta tunnustuksen "Unsung Hero".

CWA:n hierojaluennoitsija sai AFC Bournemouthilta tunnustuksen ”Unsung Hero”.

 BOURNEMOUTH (kaupunki)  Bournemouth on Englannin etelärannikolla, noin 170 kilometriä Lontoosta lounaaseen sijaitseva merenrantakaupunki. Se perustettiin 1810 ja aikaisemmin kaupunkia oli käytetty karjan laiduntamiseen. Perustamisen jälkeen Bournemouthia asuttivat lähinnä rikkaat kunnes rautatien rakentaminen helpotti sinne matkustamista ja mahdollisti kaupungin kasvun.

Bournemouth tunnetaan sen 11 km pitkästä hiekkarannasta sekä kielikursseista, kahviloista, ravintoloista ja klubeistaan. Kaupunki onkin hyvän viihdetarjontansa vuoksi suosittu nuorten keskuudessa ja siellä asuu paljon opiskelijoita.

Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Bournemouth
Lisätietoa kaupungista: www.visitbournemouth.com