Osa-aikainen hieroja-urheiluhierojakoulutus

Osa-aikainen hierontakoulutus

Osa-aikaisen hieroja-urheiluhierojakoulutuksen voit aloittaa heti!

Opiskelu

Tämä koulutus on tarkoitettu aikuisille, ennen vuotta 2004 syntyneille.

Osa-aikaisen hieroja-urheiluhierojakoulutuksen opiskelu räätälöidään henkilökohtaisesti opiskelijalle. Opintoihin kuuluu lähiopiskelua, verkko-opintoja ja potilaan hoitamista työssäoppimisessa. Opiskeluoikeus on enintään 2 vuotta kurssin alkamisajankohdasta.

CWA vastaa koulutuksesta ja valmistaa opiskelijat hieronnan ammattitutkinnon näyttöihin. Näytöistä vastaavat julkisen valvonnan alaiset yhteistyökumppanit.

Kustannukset

Kurssin hinta on 3390 €, sisältäen näytöt, työpaidat ja kurssimateriaalin verkossa kurssin ajan. Tämä hinta sisältää myös mahdollisuuden osallistua personal trainer -koulutukseen.

Kurssimaksun ensimmäinen erä, 565 €, maksetaan ennen koulutuksen alkamista. Seuraavat erät tulee maksaa 5 kuukauden aikana jokaisen kuun 15. päivään mennessä.

Opiskelija tarvitsee opinnoissaan seuraavat kirjat: Frank H. Netterin Atlas of Human Anatomy ja Antti Hervosen Tuki- ja liikuntaelimistön anatomia

Kirjallisia tehtäviä ja etäopintoja varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, jossa on käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esim. Microsoft Word tai Open Office). Tämän lisäksi opiskelija tulee tarvitsemaan itsenäisen opiskelun tueksi myös muuta alan kirjallisuutta sekä opiskelua tukevia sovelluksia.

Pääsyvaatimukset

Hakijalta edellytetään yleistä kiinnostusta terveyteen ja hyvinvointiin. Myös motivoitunut asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat välttämättömiä ominaisuuksia sekä teoriatunneilla että työssäoppimisessa.

Hakuprosessissa huomioidaan SORA-laki, ja kartoitetaan hakijan soveltuvuus koulutukseen.

Hakeminen

Voit varata itsellesi haastatteluajan soittamalla numeroon 044 3327118 arkena ma-pe klo 9-13.

Haastatteluajan voi varata myös Facebook Messengerin kautta.

Täytä ja lähetä myös online-hakukaavake:
Online-hakukaavake

Haastattelu

Hakijan tulee ottaa haastatteluun mukaan henkilötodistus sekä koulutodistukset. Haastattelu kestää n. 30-60 min.

Koulutuksen ajankohdat tarkentuvat opintojen henkilökohtaistamisen mukaan.