Päätoiminen hieroja-urheiluhierojakoulutus

Päätoiminen hieroja-urheiluhierojakoulutus

Hae heti!

Seuraava koulutus 9.8.2021-29.7.2022

 

Hierojaksi opiskelu

Tervetuloa opiskelemaan CWA:han hieroja-urheiluhierojaksi!

Oppilaitoksestamme valmistuneet opiskelijat ovat työllistyneet hyvin ja he ovat sijoittuneet työelämään mm. työntekijöinä ja yrittäjinä, enimmäkseen toiminimellä. Jatkokoulutuksista suosituimpia valmistuneille opiskelijoille ovat olleet esimerkiksi fysioterapia-, osteopatia ja kiropraktikko-opinnot.

Monipuolinen koulutus sisältää urheiluhierontaa, ja työssäopissa opiskelija hoitaa ja eri lajien huippu-urhelijoita. Koulutus sisältää myös elimistön nestekierron ylläpitämista ja edistämistä, josta on apua mm. urheilijoille, raskaana oleville, leikkauspotilaille ja turvotuksiin. Lymfahoito lievittää kipua ja vaikuttaa positiivisesti elimistön puolustusjärjestelmään, lihaksistoon, verenkiertoon ja autonomiseen hermostoon.

Koulutus aloitetaan n. 3-4 viikkoa kestävällä intensiivijaksolla maanantaista perjantaihin klo 9-15 välillä, ja sen  tavoitteena on oppia perusteet hierojan työssä toimimiselle.

Intensiivijakson jälkeen opinnot jatkuvat teorian ja työssäoppimisen yhdistelmänä. Osa opinnoista sisältää etäpäiviä, jotka sisältävät verkko-opintoja.

Kirjallisia tehtäviä ja etäopintoja varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, jossa on käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esim. Microsoft Word tai Open Office). Tämän lisäksi opiskelija tulee tarvitsemaan itsenäisen opiskelun tueksi myös muuta alan kirjallisuutta sekä opiskelua tukevia sovelluksia.

Virallisen hieronnan ammattitutkinnon näytöistä vastaa Ammattiopisto Samiedu. Tutkinnon näyttö järjestetään kurssin kahden viimeisen kuukauden aikana. Ammattiopisto Samiedu on CWA:n yhteistyökumppani, ja oppilaitos on järjestänyt tutkintoja CWA:ssa yli 20 vuotta.

Vapaapäiviä ovat kaikki kirkolliset arkipyhät, itsenäisyyspäivä sekä vappu. Kesällä on yksi lomaviikko.

CWA on opintotukioikeutettu oppilaitos. Opintotukeen voivat kuulua opintoraha, opintorahan huoltajakorotus, opintorahan oppimateriaalilisä ja opintolainan valtiontakaus.

Personal Trainer

Personal trainer -koulutus sisältyy hieroja-urheiluhierojakoulutukseen vapaaehtoisena. Koulutus on todella suosittu ja antaa valmiudet toimia ammattitaitoisena personal trainerina.

Personal trainer ymmärtää voimaharjoittelun eri osa-alueiden merkityksen harjoittelussa ja osaa suunnitella asiakkaalle lihashuollon lisäksi lihaksiston toimintakykyä kehittävän, pidemmän aikavälin lihaskunto-ohjelman. Myös toiminnalliset voimaharjoitteet kuuluvat Personal trainerin osaamisalueeseen. Personal trainer -koulutus syventää tietoja kestävyysliikunnasta ja aerobisen liikunnan merkityksestä. Ravintotietämys mahdollistaa asiakkaiden opastuksen myös ravintoasioissa.

Ulkopuolisille hakijoille personal trainer -koulutus on maksullinen.

Tutustu personal trainer -koulutukseen

Kustannukset

Kurssin hinta on 2950 €, sisältäen hieroja-urheiluhierojakoulutuksen, personal trainer -koulutuksen, opetusmateriaalin verkossa kurssin ajan ja työpaidat.

Opiskelijaksi valitun tulee suorittaa opiskelupaikan vahvistusmaksu 150 €, jota vastaan hän saa kaksi kirjaa kurssin alussa: Frank H. Netterin Atlas of Human Anatomy ja Antti Hervosen Tuki- ja liikuntaelimistön anatomia.

Maksutavat

Vahvistamismaksun jälkeen tarjoamme eri vaihtoehtoja maksaa kurssimaksun.

Valitse itsellesi sopiva maksutapa:

  1. Jos maksat hierontakoulutuksen kustannukset opintojen alussa yhdessä erässä 15.8.2021 mennessä, saat siihen 50 € alennuksen.
  2. Maksat hierontakoulutuksen hinnan 15.8.2021 alkaen kuukausittain 2-20 tasaerässä. Esimerkki: jos valitset 20 kk maksutavan, maksat kuukaudessa 147,50 €.

Hakeminen

Parhaiten koulutukseen voit hakeutua soittamalla numeroon 044 3327118 arkena ma-pe klo 10-13. Sovitaan sinulle haastatteluaika!

Voit hakea koulutukseen myös täyttämällä online-hakukaavakkeen:
Online-hakukaavake