Päätoiminen hierontakoulutus

Päätoiminen hierontakoulutus

Seuraava koulutus 3.2.2020-18.12.2020

Opiskelu

Koulutus aloitetaan n. 3-4 viikkoa kestävällä intensiivijaksolla, jonka tavoitteena on oppia perusteet hierojan työssä toimimiselle. Opetus toteutetaan lähiopetuksena maanantaista perjantaihin klo 9-15 välillä.

Intensiivijakson jälkeen opinnot jatkuvat työssäoppimisen ja teorian yhdistelmänä maanantaista perjantaihin. Teoriaopinnot toteutetaan lähi- ja etäopetuksena. Työssäoppimista on noin 14 tuntia viikossa, sisältäen sekä päivä- että iltavuoroja. Jokaisen hakijan kanssa on mahdollista sopia koulutuksen alussa, suoritetaanko työssäoppimistunnit päivä-, ilta- ja/tai viikonloppuopintoina.

Vapaapäiviä ovat kaikki kirkolliset arkipyhät, itsenäisyyspäivä sekä vappu. Kesällä on yksi lomaviikko.

Kustannukset

Kurssin hinta on 2200 €, sisältäen opetusmateriaalin ja työpaidat.

Opiskelijaksi valitun tulee suorittaa opiskelupaikan vahvistusmaksu 150 €, jota vastaan hän saa kaksi kirjaa kurssin alussa: Joseph E. Muscolinon Anatomia & Palpaatio ja Antti Hervosen Tuki- ja liikuntaelimistön anatomia.

Kurssimaksu maksetaan 1-6 erässä ja ensimmäinen erä, 350 €, tulee olla maksettuna ennen koulutuksen aloittamista. Erät 2-6 maksetaan kuun 1. päivä.

Kirjallisia töitä varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, jossa on  käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esim. Microsoft Word tai Open Office). Tämän lisäksi opiskelija tulee tarvitsemaan itsenäisen opiskelun tueksi myös muuta alan kirjallisuutta sekä opiskelua tukevia sovelluksia.

Hakeminen

Täytä Online-hakukaavake tai soita aika haastatteluun p. 044 332711 ma-to klo 10-14.

Perustellusta syystä voimme haastatella sinut myös verkossa, esimerkiksi Skypeä tai Facetimea hyödyntäen.

Ennen haastattelua, online-hakukaavakkeen tulee olla lähetettynä CWA:han.