Päätoiminen hierontakoulutus

Päätoiminen hierontakoulutus

Vielä ehdit hakea!

Seuraava koulutus 3.2.2020-18.12.2020

Opiskelu

Koulutus aloitetaan n. 3-4 viikkoa kestävällä intensiivijaksolla maanantaista perjantaihin klo 9-15 välillä, ja sen  tavoitteena on oppia perusteet hierojan työssä toimimiselle.

Intensiivijakson jälkeen opinnot jatkuvat teorian ja työssäoppimisen yhdistelmänä. Osa opinnoista sisältää etäpäiviä, jotka sisältävät verkko-opintoja.

Vapaapäiviä ovat kaikki kirkolliset arkipyhät, itsenäisyyspäivä sekä vappu. Kesällä on yksi lomaviikko.

Kustannukset

Kurssin hinta on 2200 €, sisältäen opetusmateriaalin ja työpaidat.

Opiskelijaksi valitun tulee suorittaa opiskelupaikan vahvistusmaksu 150 €, jota vastaan hän saa kaksi kirjaa kurssin alussa: Joseph E. Muscolinon Anatomia & Palpaatio ja Antti Hervosen Tuki- ja liikuntaelimistön anatomia.

Kurssimaksu maksetaan 1-6 erässä ja ensimmäinen erä, 350 €, tulee olla maksettuna ennen koulutuksen aloittamista. Erät 2-6 maksetaan kuun 1. päivä.

Kirjallisia töitä varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, jossa on  käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esim. Microsoft Word tai Open Office). Tämän lisäksi opiskelija tulee tarvitsemaan itsenäisen opiskelun tueksi myös muuta alan kirjallisuutta sekä opiskelua tukevia sovelluksia.

Hakeminen

Täytä Online-hakukaavake. Kutsumme hakijan haastatteluun puhelimitse tai sähköpostitse. Voit tiedustella haastatteluaikaa myös soittamalla p. 044 332711 ma-to klo 10-14.

Perustellusta syystä voimme haastatella sinut myös verkossa, esimerkiksi Skypeä tai Facetimea hyödyntäen.

Ennen haastattelua, online-hakukaavakkeen tulee olla lähetettynä CWA:han.