Päätoiminen hierontakoulutus

Päätoiminen hierontakoulutus

Hae heti!

Seuraava koulutus 1.9.2020-28.7.2021

Hierojaksi opiskelu

Koulutus aloitetaan n. 3-4 viikkoa kestävällä intensiivijaksolla maanantaista perjantaihin klo 9-15 välillä, ja sen  tavoitteena on oppia perusteet hierojan työssä toimimiselle.

Intensiivijakson jälkeen opinnot jatkuvat teorian ja työssäoppimisen yhdistelmänä. Osa opinnoista sisältää etäpäiviä, jotka sisältävät verkko-opintoja.

Virallisen hieronnan ammattitutkinnon näytöistä vastaa Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto (SAMIedu). Tutkinnon näyttö järjestetään kurssin kahden viimeisen kuukauden aikana. SAMIedu on CWA:n yhteistyökumppani, ja oppilaitos on järjestänyt tutkintoja CWA:ssa yli 20 vuotta.

Vapaapäiviä ovat kaikki kirkolliset arkipyhät, itsenäisyyspäivä sekä vappu. Kesällä on yksi lomaviikko.

CWA on opintotukioikeutettu oppilaitos. Opintotukeen voivat kuulua opintoraha, opintorahan huoltajakorotus, opintorahan oppimateriaalilisä ja opintolainan valtiontakaus.

Personal Trainer

Voit yhdistää hieronnan ammattitutkintoon myös personal trainer -koulutuksen. Tämä koulutus on todella suosittu ja antaa valmiudet toimia ammattitaitoisena personal trainerina.

Personal trainer ymmärtää voimaharjoittelun eri osa-alueiden merkityksen harjoittelussa ja osaa suunnitella asiakkaalle lihashuollon lisäksi lihaksiston toimintakykyä kehittävän, pidemmän aikavälin lihaskunto-ohjelman. Myös toiminnalliset voimaharjoitteet kuuluvat Personal trainerin osaamisalueeseen. Personal trainer -koulutus syventää tietoja kestävyysliikunnasta ja aerobisen liikunnan merkityksestä. Ravintotietämys mahdollistaa asiakkaiden opastuksen myös ravintoasioissa. Personal Trainer -koulutuksen hinta yhdistelmäkurssilla
on 800 euroa.

Tutustu personal trainer -koulutukseen

Kustannukset

Kurssin hinta on 2200 €, sisältäen opetusmateriaalin verkossa kurssin ajan ja työpaidat.

Opiskelijaksi valitun tulee suorittaa opiskelupaikan vahvistusmaksu 150 €, jota vastaan hän saa kaksi kirjaa kurssin alussa: Joseph E. Muscolinon Anatomia & Palpaatio ja Antti Hervosen Tuki- ja liikuntaelimistön anatomia.

Mikäli osallistut personal trainer -koulutukseen, kokonaishinta on 2200 € + 800 € = 3000 €.

Vahvistamismaksun jälkeen tarjoamme eri vaihtoehtoja maksaa koulutuksen loppumaksu. Valitse itsellesi seuraavista sopiva:

  1. Jos maksat hierontakoulutuksen kustannukset opintojen alussa yhdessä erässä, saat siihen 50 € alennuksen.
  2. Maksat hierontakoulutuksen loppusumman 2050 € kuukausittain 6-14 tasaerässä. Hierontakoulutuksen yhden erän hinta 14 kuukausierässä maksettuna on 146 €!

Mikäli haluat suorittaa yhdistelmäkurssin hieroja-personal trainer (PT), maksetaan PT-kurssi neljässä 200 euron erässä 27.3.2021 mennessä.

Kirjallisia töitä varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, jossa on  käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esim. Microsoft Word tai Open Office). Tämän lisäksi opiskelija tulee tarvitsemaan itsenäisen opiskelun tueksi myös muuta alan kirjallisuutta sekä opiskelua tukevia sovelluksia.

Hakeminen

Täytä Online-hakukaavake. Kutsumme hakijan haastatteluun puhelimitse tai sähköpostitse. Voit tiedustella haastatteluaikaa myös soittamalla p. 044 332711 ma-to klo 10-14.

Perustellusta syystä voimme haastatella sinut myös verkossa, esimerkiksi Skypeä tai Facetimea hyödyntäen.

Ennen haastattelua, online-hakukaavakkeen tulee olla lähetettynä CWA:han.