Opiskelijoiden kokemuksia

Tälle sivulle kokoamme entisten ja nykyisten urheiluhieroja- ja parturi-kampaajaopiskelijoiden kokemuksia CWA:sta kuvina, teksteinä ja videoina.

Jannen kokemukset hierojakoulusta JANNE  Lähdin hierojaksi oppimaan CWA:han vuonna 2013 ja tiesin jo silloin aloittavani toiminimellä hierojan hommat. Näin teinkin heti valmistumisen jälkeen. Olen tehnyt pitkiä työpäiviä, ja asiakkaita on riittänyt. Nyt olen laajentanut yritystä liikekumppanieni kanssa. Aloitimme helmikuussa 2016 Tampereen Jankassa, jossa liike Mankeli toimii edelleen vuonna 2023. Toimin myös 1.6.2023 alkaen Tapparan edustusjoukkueessa päätoimisena urheiluhierojana.

Mikäli haluat tilata aikoja, tsekkaa allaolevasta linkistä.

HierontaMankeli

 THANI  Thani valmistui CWA:sta kesällä 2015 parturi-kampaajaksi, ja hän on töissä Tampereella Dick Johnsonissa, joka on täysin uudenlainen, nykyaikaisille äijille tarkoitettu parturiliike. Dick Johnsonin suosio on kasvanut vauhdilla, eikä ihme kun veistä ja saksia käyttelee rautaisen koulutuksen saaneet ammattilaiset. Dick Johnsonin tavoitat Tampereelta osoitteesta Aleksanterinkatu 25.

Dick Johnson
Thanin kokemukset ja tähtihetki Youtubesta

 HEIKKI  Olen Heikki ja valmistuin CWA:sta parturi-kampaajaksi useita vuosia sitten. Opiskelu oli välillä rankkaa, mutta koulun ”YES-FIILIKSELLÄ” mentiin loppuun asti! Koulutus on kannattanut ja töitä on riittänyt.

Heikillä on oma parturiliike Holy Boys, jossa palvelee kaksi koulustamme valmistunutta parturi-kampaajaa. Holy Boys on erittäin suosittu liike, ja voit varata aikoja leikkauksiin ja partakäsittelyihin. Mielettömän hieno parturimesta löytyy Tuomiokirkonkatu 23.

Holy Boys Barbershop (@holyboysbarbershop)

Jaakko urheiluhierojana Valioliigassa JAAKKO  valittiin Valioliigajoukkue AFC Bournemouthin hierojaksi vuonna 2016. Terveiset alun jälkeen: ”Terveppä terve, noniin eka viikko vierähti ja tunnelma on katossa! Tämä on sitä työtä jota haluan tehdä tulevaisuudessakin. Yhteishenki ja ilmapiiri ovat aivan omaa luokkaansa, kaikki ovat kavereita. Täällä on aivan uskomattoman hienot tilat. Ruoka on aivan uskomattoman hyvää. Pelaajia hoidetaan huippuluokan välineillä. Paljon on myös sellaisia laitteita, joita en ole nähnytkään aiemmin. Hieronnat ovat lähteneet hyvin käyntiin, vaikkakin välillä meinaa hiukan jännittää – hierotaanhan tässä kuitenkin Valioliigan joukkuetta. Kuvassa minä uuden paviljongin ja ”työsuhdeautoni” edessä.
Terveisin Masseur Jaakko Poikkimäki”

Pasin kokemuksia urheiluhierojakoulusta PASI  Olin työskennellyt insinöörinä tietotekniikan parissa useita vuosia, kunnes halusin vaihtaa alaa ja hain CWA:n hierojakurssille vuonna 2013. Opintoni sujuivat mutkattomasti ja opintomatka Englannissa AFC Bournemouth -joukkueen parissa vahvisti urheiluhierojan tietoja ja taitoja käytännönläheisesti. Minut valittiin CWA:ssa vuoden asiakaspalvelijaksi ja valmistuin vuonna 2014. Toimin tällä hetkellä yrittäjänä, teen opettajansijaisuuksia, hierontaa ja urheiluhierontaa. Palveluitani voi tilata verkkosivuiltani.

Hieroja Pasi Alanko

toni TONI  Valmistuin tammikuussa 2016 urheiluhieroja-kuntosaliohjaakaksi luokan priimuksena. Perustin heti toiminimen Fix ´n´Fit ja kauaksi CWA:sta en päässyt, sillä työskentelen Steel Body kuntosalilla osoitteessa Åkerlundinkatu 6, jossa tosiaan teen kuntosali-ohjaajan sekä hierojan töitä. CWA:ssa saa kaikki valmiudet perustaa yritys, ja jälkeenpäinkin olen saanut neuvoja ja tukea toiminnalleni.

Fix ´n´ fit kotisivut
Fix ´n´fit Facebook-sivu

mira-kokemuksia MIRA  Hei olen Mira. Kun hain CWA:han, olivat tavoitteet ja työkuviot itselleni jo selkeät.  Valmistuin CWA:sta luokkani priimuksena ja hiusalan perustutkinnossa sain kaikista tutkinnon osista kiitettävän arvosanan 3. Olen vuosien varrella voittanut monia kansainvälisiä värjäys- ja leikkauskilpailuja. Olen halunnut kehittää jatkuvasti taitojani ja minulla on nyt useampi liike, Hiusstudio Art sekä Viialassa että Tampereella. Palveluita voi tilata Hiusstudio Artista.

Hiusstudio Art Facebookissa

jenny-kokemuksia JENNY  Valmistuttuani jäin töihin Carl Wilhelm Akatemiaan parturi-kampaajaksi. Olen ollut täällä vuodesta 2012, ja minulle on kertynyt jo mukava ja vakiintunut asiakaskunta. Tässä välissä minussta on tullut myös pienen tytön äiti. Kouluaikana meillä oli tosi kiva ryhmä, ja meille painotettiin hiusalan tutkinnon tärkeyttä, joka oli itselleni myös selkeä tavoite. Jos olet innostunut alasta, valmis sitoutumaan opiskeluun ja haluat menestyä hyvin tutkinnossa, CWA on oikea koulu sinulle! Toimin tällä hetkellä työpaikkaohjaajana, ja opiskelijoiden palveluita voi alla olevasta linkistä. Teen itse myös itse asiakaspalvelua muutamana päivänä viikossa.

CWA:n ajanvaraus

 MEIJU  Valmistuin CWA:sta parturi-kampaajaksi vuosia sitten. Työskentelin alalla muutaman vuoden, jonka jälkeen jatkoin opintojani yliopistossa. Käyn usein moikkaamassa CWA:n väkeä, ja myös kuvassa näkyvä kampaus on CWA:n käsialaa. Toimin tällä hetkellä Tredussa suomen kielen opettajana ja olen myös vuosien varrella opettanut myös CWA:ssa suomen kieltä opiskelijoille.

mira MIRA  Olen ollut alalla heti opintojen jälkeen ja aina on työtä löytynyt. Olin CWA:n ensimmäisellä kurssilla ja vauhtia riitti. Olin CWA:ssa myös jonkin aikaa töissä ja vierailin Englannin koulussakin, jossa opiskeli kiva ryhmä, jonka kanssa koettiin ikimuistoisia hetkiä. Pidän edelleen työstäni, joka on monipuolista. Tämä ammatti sopii, niille, jotka pitävät asiakaspalvelusta, muodista ja käsityöstä. Teen itsenäisenä ammatinharjoittajana tällä hetkellä Jankan Hiusmestassa osoitteessa Ankkarinraitti 2.

 TERVEYSALA  Hieroja-urheiluhieroja- ja personal trainer -linjan esittely vuodelta 2015 ja opiskelijoiden kokemuksia.
Katso video Youtubesta!

 HIUSALA  Parturi-kampaajaopiskelijoiden kokemuksia ja tähtihetkiä Youtube-videoilla vuodelta 2014.
Youtube-linkki