Oppilaitos

 YLEISTÄ  Carl Wilhelm Akatemia (CWA) on toiminut koulutusalalla jo yli 20-vuotta. Oppilaitos sijaitsee Tampereella Yliopistonkadulla, hyvien liikenneyhteyksien äärellä, lähellä linja-autoasemaa ja rautatieasemaa. Tampere on kansainvälistyvä kaupunki, ja palvelualan ammateissa tarvitaan vuorovaikutustaitoja, kielitaitoa ja asiakaskeskeistä hyvää palvelua. Näihin tarpeisiin CWA pystyy vastamaan hius- ja kauneudenhoito- sekä terveydenhoitoalojen koulutuksissa.

Tampereen Uusyrityskeskus on palkinnut vuonna 2000 CWA:n johtajan kunniamainnalla omaperäisestä ja innovatiivisesta koulutusideasta ja sen toteuttamisesta. Innostava ja pätevä osaaminen on oppilaitoksen kivijalka, jonka päälle on hyvä rakentaa monipuolista koulutustoimintaa. Oppilaiden, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien näkemykset ovat koulutuksen kehittämisen kannalta tärkeitä, ja ne ovat myös osa CWA:n laadunhallintaa.

 HIERONTA-ALA  Hieronta-ala on osa hyvinvointialaa, ja sen suosio on kasvanut. Olemme kehittäneet alan toimintaa ja uutta on sen tiimoilta tulossa. Kansainvälinen toiminta näkyy muun muassa jo vuonna 2012 alkaneessa yhteistyössä Englannin valioliigaan kuuluvan AFC Bournemouthin kanssa. Opettajamme Patrick on palkittu siellä ”Unsung Hero” -pystillä.

 HIUSALA  Hius- ja kauneudenhoitoalan koulutukset on yhdistetty vuodesta 2018 alkaen. Yhteistyökumppaneidemme kanssa näemme koulutusreformissa paljon mahdollisuuksia koulutusten kehittämisessä, ja se varmasti tulee näkymään pian. Olemme toimineet yli 10 vuotta yhteistyössä Englannin Bournemouth and Poole Ammattioppilaitoksen kanssa ja opiskelijoillamme on mahdollisuus tutustua heidän tiloihinsa opintomatkallaan.