Päätoiminen hiusalan koulutus MAKSUTON!

Päätoiminen hiusalan koulutus MAKSUTON!

Hae heti!

Seuraava koulutus 1.9.2020-28.1.2022, 16 kk

Tiesitkö, että hiusala työllistää tällä hetkellä erinomaisesti, ja CWA:sta valmistuneet ovat työllistyneet lähes 100-prosenttisesti?

Tulokset puhuvat puolestaan. Valmistuneet työskentelevät alan liikkeissä, toimivat yrittäjinä ja konsultoijina sekä osaavat järjestää myynti- ja asiakastilaisuuksia. Teemme tiivistä yhteistyötä työelämän edustajien kanssa ympäri Suomea.
Työharjoittelupaikkoja sekä työpaikkoja, johon valmistuneet ovat sijoittuneet ovat muun muassa Holy Boys – Barber Shop, Hiustalot Suomessa, Parturi-kampaamo Hairlekiini Tampereella ja Helsingissä, Rasta, M Room, Studio WoMan, Dick Johnson, Hiusstudio Luxe, The Parturi, Prisman parturi-kampaamot, Parturi-Kampaamo Etkopaikka, Cutters, Ruotulan Pääasia, Hiusstudio Bläk., Glohair sekä Shortcut.

Osaavalla otteella alan ammattilaiseksi!

Opiskelu

Yhteistyö työelämän kanssa mahdollistaa parturi-kampaajakoulutuksen nyt hakijalle maksutta. Koulutus on päätoimista kokopäiväopiskelua ja koulupäivät ovat maanantaista perjantaihin. Koulutus koostuu lähipäivien lisäksi ohjatuista etäopinnoista ja verkko-opinnoista.

Opiskelija voi suorittaa viralliset ammatilliset tutkinnon osat, joista hän saa todistuksen.

Vapaapäiviä ovat kaikki kirkolliset arkipyhät, itsenäisyyspäivä, joululoma sekä vappu. Opintoihin sisältyy kesäaikana myös yksi lomaviikko.

CWA on opintotukioikeutettu oppilaitos. Opintotukeen voivat kuulua opintoraha, opintorahan huoltajakorotus, opintorahan oppimateriaalilisä ja opintolainan valtiontakaus.

Kustannukset

Koulutus on opiskelijalle maksutonta ja se sisältää opetuksen lisäksi verkkomateriaalin.

Opiskelijalle tulee kustannuksia
● opetusmateriaaleista (2 kirjaa)
● työvälineistä (kustannukset noin 450 €)

Kirjallisia töitä varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, jossa on käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esim. Microsoft Word tai Open Office).

Hakeminen

Täytä Online-hakukaavake. Kutsumme hakijan haastatteluun puhelimitse tai sähköpostitse. Voit tiedustella haastatteluaikaa myös soittamalla p. 044 332711 ma-to klo 10-14.

Perustellusta syystä voimme haastatella sinut myös verkossa, esimerkiksi Teamsia hyödyntäen.

Ennen haastattelua, online-hakukaavakkeen tulee olla lähetettynä CWA:han.

Varaa haastatteluun aikaa n. 30-60 minuuttia. Hyvä motivaatio, harrastukset, koulutukset sekä työelämäkokemus ovat keskeisiä haastattelussa.