Päätoiminen hiusalan koulutus

Päätoiminen hiusalan koulutus

Seuraava koulutus 1.2.2021-25.2.2022

Nyt on hyvä aika opiskella! Hanki ammatti itsellesi!

Tervetuloa opiskelemaan CWA:han parturi-kampaajaksi!

Oppilaitoksestamme valmistuneet opiskelijat ovat työllistyneet lähes 100-prosenttisesti jo usean vuoden ajan, ja he ovat sijoittuneet työelämään mm. työntekijöinä, yrittäjinä sekä esimerkiksi konsultteina. Myös alan jatkokoulutuksiin on mahdollista hakeutua.

Koulutusten aikana opiskelijat ovat suorittaneet työharjoitteluja koko Suomen alueella, muum muassa seuraavissa työpaikoissa: Hiustalot Suomessa, Parturi-kampaamo Hairlekiini Tampereella ja Helsingissä, Rasta, M Room, Studio WoMan, Dick Johnson, Hiusstudio Luxe, The Parturi, Prisman parturi-kampaamot, Parturi-Kampaamo Etkopaikka, Cutters, Ruotulan Pääasia, Hiusstudio Bläk., Glohair sekä Shortcut. Moni näistä työpaikoista on työllistänyt opiskelijoitamme heti koulutuksen jälkeen.

Opiskelu

CWA:ssa koulutus on päätoimista kokopäiväopiskelua ja koulupäivät ovat maanantaista perjantaihin. Koulutus koostuu lähipäivien lisäksi ohjatuista etäopinnoista ja verkko-opinnoista.

Mikäli opiskelija haluaa suorittaa koko hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon, hänen tulee suorittaa sekä ammatilliset tutkinnon osat (ATO:t) että yhteiset tutkinnon osat (YTO:t).

Ammatillisten tutkinnon osien opiskelussa keskitytään alan käytännön osaamisen hankkimiseen, johon sisältyy myös laajalti teoriaopintoja.

Yhteisten tutkinnon osien suorittaminen on ensisijaisen tärkeää silloin, kun opiskelija harkitsee jatko-opintoja. Perustutkintotodistuksen yhteisten tutkinnon osien suoritukset ja arvosanat vaikuttavat, jos haet jatko-opintoihin ammatillisiin koulutuksiin, ammattikorkeakouluihin tai yliopistoihin.

Opiskelija voi itse päätoimisessa koulutuksessa valita suorittaako hän koko hius-ja kauneudenhoitoalan perustutkintokoulutuksen vai pelkästään sen ammatilliset tutkinnon osat.

Kirjallisia töitä varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, jossa on käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esim. Microsoft Word tai Open Office). Tämän lisäksi opiskelija tulee tarvitsemaan itsenäisen opiskelun tueksi myös muuta alan kirjallisuutta sekä opiskelua tukevia sovelluksia.

CWA on opintotukioikeutettu oppilaitos. Opintotukeen voivat kuulua opintoraha, opintorahan huoltajakorotus, opintorahan oppimateriaalilisä ja opintolainan valtiontakaus.

Vapaapäivät ja lomat

Vapaapäiviä ovat kaikki kirkolliset arkipyhät, itsenäisyyspäivä, joululoma sekä vappu. Opintoihin sisältyy kesäaikana myös yksi lomaviikko.

Kustannukset

Hinta kurssista, joka sisältää ammatilliset- ja yhteiset tutkinnon osat

Kun valitset hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon koulutuksen kokonaisuudessaan, hinta on 4400 €. Hinta sisältää opetusmateriaalin verkossa kurssin ajan, työpaidan, leikkaus- ja muotoilusakset sekä 3 erilaista kampaa. Opiskelija hankkii itse harjoituspään ja sen telineen sekä kaksi kirjaa. Muut välineet ovat koulussa.

Hinta kurssista, joka sisältää vain ammatilliset tutkinnon osat

Kun valitset hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnosta vain ammatilliset tutkinnon osat, koulutuksen hinta on 2900 €. Hinta sisältää opetusmateriaalin verkossa kurssin ajan, työpaidan, leikkaus- ja muotoilusakset, 3 erilaista kampaa. Opiskelija hankkii itse harjoituspään ja sen telineen sekä kaksi kirjaa. Muut välineet ovat koulussa.

Maksutavat

Opiskelijaksi valitun tulee suorittaa opiskelupaikan vahvistusmaksu 150 € ennen opintojen aloittamista. Lasku  tulee hyväksymisilmoituksen yhteydessä.

Vahvistamismaksun jälkeen tarjoamme eri vaihtoehtoja maksaa koulutuksen loppumaksu.

Valitse itsellesi seuraavista sopiva:

  1. Jos maksat koulutuksen kustannukset opintojen alussa yhdessä erässä, saat siihen 5% alennuksen.
  2. Voit maksaa koulutuksen loppusumman kuukausittain 3-15 tasaerässä.

Hakeminen

Täytä Online-hakukaavake. Kutsumme hakijan haastatteluun puhelimitse tai sähköpostitse. Voit tiedustella haastatteluaikaa myös soittamalla p. 044 332711 ma-to klo 10-14.

Varaa haastatteluun aikaa n. 30-60 minuuttia. Hyvä motivaatio, harrastukset, koulutukset sekä työelämäkokemus ovat keskeisiä haastattelussa.