Päätoiminen hiusalan koulutus

Päätoiminen hiusalan koulutus

Seuraava koulutus 3.5.2021-22.6.2022

Nyt on hyvä aika opiskella! Hanki ammatti itsellesi!

Tervetuloa opiskelemaan parturi-kampaajaksi CWA:han!

Jos olet kiinnostunut parturi-kampaaja-alasta, olet valitsemassa oikean koulun.

Vuosi vuoden jälkeen meiltä valmistuneet opiskelijat sijoittuvat työelämään heti opintojen jälkeen, ja myös alan jatkokoulutus on mahdollistunut. Carl Wilhelm Akatemia vastaa koulutuksesta, ja tutkinnoista vastaa julkisen valvonnan alaiset oppilaitokset. CWA:n opiskelijoiden terveydenhoitoalan tutkinnoista vastaa Ammattiopisto Samiedu ja hiusalan tutkinnoista vastaa SASKY.

Koulutuksen jälkeen parturi-kampaajat työskentelevät mm. parturiliikkeissä, kampaamoissa, hyvinvointilaitoksissa tai teattereissa. He voivat toimia myös kouluttajina konsultteina, opettajina sekä hiusalan liikkeiden työpaikkaohjaajina, myynti- ja henkilöstöjohtajina.

Ammattitaitoinen, kannustava ja intensiivinen opetus johtavat hyviin tuloksiin!

Opiskelu

CWA:ssa koulutus on päätoimista kokopäiväopiskelua ja koulupäivät ovat maanantaista perjantaihin. Koulutus koostuu lähipäivien lisäksi ohjatuista etäopinnoista ja verkko-opinnoista.

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintokoulutukseen sisältyy yhteisiä tutkinnon osia sekä ammatillisia tutkinnon osia. Opintojen kokonaisuus suunnitellaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti.

Kirjallisia töitä varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, jossa on käytettävissä tekstinkäsittelyohjelma (esim. Microsoft Word tai Open Office). Tämän lisäksi opiskelija tulee tarvitsemaan itsenäisen opiskelun tueksi myös muuta alan kirjallisuutta sekä opiskelua tukevia sovelluksia.

CWA on opintotukioikeutettu oppilaitos. Opintotukeen voivat kuulua opintoraha, opintorahan huoltajakorotus, opintorahan oppimateriaalilisä ja opintolainan valtiontakaus.

Vapaapäivät ja lomat

Vapaapäiviä ovat kaikki kirkolliset arkipyhät, itsenäisyyspäivä, joululoma sekä vappu. Opintoihin sisältyy kesäaikana myös yksi lomaviikko.

Kustannukset

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintokoulutuksen hinta on 4450 €.

Hinta sisältää opetusmateriaalin verkossa kurssin ajan, työpaidan, leikkaus- ja muotoilusakset ja 3 erilaista kampaa. Opiskelija hankkii itse harjoituspään ja sen telineen sekä kaksi kirjaa. Muut välineet ovat koulussa.

Opiskelijaksi valitun tulee suorittaa opiskelupaikan vahvistusmaksu 150 € ennen opintojen aloittamista. Lasku lähetetään hyväksymisilmoituksen yhteydessä.

Vahvistamismaksun jälkeen tarjoamme eri vaihtoehtoja maksaa koulutuksen loppumaksu 1-24 erässä joka kuun 1. päivä mennessä.

Valitse itsellesi seuraavista sopiva:

  1. Jos maksat kurssimaksun loppusumman 4300 € opintojen alussa yhdessä erässä 1.4.2021 mennessä, saat siihen 5 % alennuksen. Tällöin hinta on 4085 €
  2. Voit maksaa koulutuksen loppusumman kuukausittain 2-12 tasaerässä.
    Esimerkiksi:
    Jos valitset 6 erän maksutavan, maksat kuukaudessa 716,66 €
    Jos valitset 12 erän maksutavan, maksat kuukaudessa 358,33 €
    Jos valitset 24 erän maksutavan, maksat kuukaudessa 179,17 €

Hakeminen

Parhaiten koulutukseen voit hakeutua soittamalla numeroon 044 3327118 arkena ma-pe klo 10-13. Sovitaan sinulle haastatteluaika!

Voit hakea koulutukseen myös täyttämällä online-hakukaavakkeen:
Online-hakukaavake