Ajanvaraus Sporttihuoltoon

HUOM! Sporttihuoltoon pystyt varaamaan ajan vain ollessasi kirjautuneena sisään Sporttihuollon ajanvaraukseen. Muulloin varausnäkymässä näkyy normaali ajanvaraus. Voit tarkistaa oletko kirjautuneena painamalla varausnäkymän oikeasta yläkulmasta kohtaa “Sporttihuolto”. Jos olet kirjautunut ulos, pyydetään salasanaa uudelleen.

 VARAUSOHJEET 

1. Ajanvarauksen voi tehdä myös puhelimitse numerosta 03 255 3847.

2. Nettivaraus: valitse itsellesi aika kalenterista ja täytä tarvittavat tiedot. Älä kirjoita puhelinnumeroon väliviivaa tai välilyöntejä.

3. Omia varauksia voit tarkastella käyttämällä ”Hae omat varaukset” –toimintoa. Huomaa, että tiedot tulee kirjoittaa samoin kuin aikaa varattaessa.

4. Opiskelijahierontatyössä pidätämme oikeuden siirtää varatun ajan toiselle hierojalle. Työpaikkaohjaajat seuraavat opiskelijoiden työssäoppimista ja he voivat ohjata opiskelijaa hieronnan aikana. Myös asiakas voi pyytää halutessaan ohjaajan paikalle.

5. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Peruutukset voi tehdä tekstiviestillä, soittamalla p. 03 255 3847 tai jättämällä viestin vastaajapalveluun.

6. Väärien tietojen antaminen on rikos, mikäli se aiheuttaa taloudellista vahinkoa. ”Petoksesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa dataa syöttämällä, muuttamalla, tuhoamalla tai poistamalla taikka tietojärjestelmän toimintaan muuten puuttumalla saa aikaan tietojenkäsittelyn lopputuloksen vääristymisen ja siten aiheuttaa toiselle taloudellista vahinkoa” (13.6.2003/514)

Rekisteriseloste

Internet-ajanvarauksen yleiset käyttöohjeet