Tilausehdot


Yleistä

Nämä sopimusehdot koskevat verkkokauppaa osoitteessa cwa.fi. Verkkokaupan omistaja on Carl Wilhelm Akatemia Oy Ltd (jäljempänä ”Carl Wilhelm Akatemia”), y-tunnus 1489609-8, osoite Yliopistonkatu 60 A 7, 33100 Tampere.

Myymme verkkokaupan kautta lahja- ja sarjakortteja palveluihimme sekä koulutuksia.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Carl Wilhelm Akatemian ja sen asiakkaiden välisessä sopimussuhteessa. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä noudattamaan näitä verkkokaupan sopimus- ja toimitusehtoja. Carl Wilhelm Akatemia pidättää oikeuden näiden sopimusehtojen muutoksiin.

Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät Carl Wilhelm Akatemian verkkokaupassa osoitteessa www.cwa.fi/verkkokaupan-tilausehdot. Pakottavan lainsäädännön muutoksista mahdollisesti aiheutuvat muutostarpeet astuvat voimaan ko. lainsäädännön voimaantulosta alkaen.

Lahjakorttitilauksen yhteydessä Carl Wilhelm Akatemialle luovutettuja tietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille. Yhteystietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitamiseen.

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Asiakas

Carl Wilhem Akatemia myy lahja- ja sarjakortteja sekä koulutuksia täysi-ikäisille henkilöille (joista jäljempänä käytetään nimitystä ”Asiakas”). Carl Wilhelm Akatemia myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille huoltajan tai muun edunvalvojan suostumuksella.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä, mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Asiakkaan tulee antaa tilausta tehdessään oikeat ja täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen sekä sähköpostiosoitteen.

Sitova sopimus astuu voimaan, kun Carl Wilhelm Akatemia toimittaa Asiakkaan tilauksen mukaisen tilausvahvistuksen.

Tuotteet ja hinnasto

Lahjakortit tilataan verkkokaupastamme osoitteesta https://www.cwa.fi/lahjakorttikauppa/ ostoskorin kautta. Koulutuspalveluja voi tilata koulutukseen hakuprosessimme kautta hyväksytty Asiakas, jolle toimitamme linkin verkkokaupan tilaussivulle hyväksymisilmoituksen yhteydessä.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Hinta sisältää toimituskulut sekä kulloinkin voimassa olevan arvonlisäverolain mukaisen arvonlisäveron.

Tuotteen hinnan muuttuessa tilauksen ja tuotteen toimituksen välisenä aikana, Asiakkaalla on oikeus saada tilatut tuotteet tilaushetkellä voimassa olevalla hinnalla. Jos Asiakas tekee tilaukseensa muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetkellä voimassa olevan hinnan mukaisesti.

Edellä mainitusta huolimatta, jos tuotteen hinta on merkitty virheellisesti, Carl Wilhelm Akatemia pidättää oikeuden olla myymättä tuotetta virheelliseen hintaan, mikäli on syytä olettaa Asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo tilaushetkellä.

Carl Wilhelm Akatemia pidättää oikeuden hintojen muuttamiseen yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Tilausvahvistuksen ja tuotteen toimittaminen edellyttää, että Asiakas on ilmoittanut sähköpostiosoitteensa virheettömästi tilauksen yhteydessä. Asiakas on vastuussa siitä, että se on ilmoittanut yhteystietonsa oikein tilausta tehdessään.

Tuotteiden palvelusisältö sekä hinnat on esitetty kunkin tuotteen esittelyn yhteydessä. Lahja- ja sarjakortit ovat lähtökohtaisesti voimassa 3-12 kk ostohetkestä. Carl Wilhelm Akatemialla ei ole velvollisuutta hyväksyä lahja- tai sarjakorttia maksuvälineenä sen voimassaolon päättymisen jälkeen.

Myydyn lahja- tai sarjakortin perusteella suoritettavan palvelun voi suorittaa Carl Wilhelm Akatemian toimipaikassa Carl Wilhelm Akatemiassa työsuhteessa, vuokratyöntekijänä, itsenäisenä ammatinharjoittajana taikka muussa vastaavassa suhteessa toimiva terveydenhuollon tai hius- ja kauneudenhoitoalan ammattihenkilö tai edellämainituilla aloilla oleva opiskelija.

Asiakkaan varatessa lahja- tai sarjakortin mukaisen hieronnan tai muun palvelun, varaukseen sekä palveluun sovelletaan Carl Wilhelm Akatemian varaus- ja peruutusehtoja, jotka löytyvät Carl Wilhelm Akatemian verkkosivuilta https://www.cwa.fi/ajanvaraus-hierontaan/ sekä https://www.cwa.fi/ajanvaraus-hiusalan-palveluihin/.

Maksutavat

Lahja- ja sarjakortteja ostettaessa toimii maksutapana Paypal. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä kokonaisuudessaan. Onnistuneesta tilaustapahtumasta asiakkaalle lähetetään sähköpostiin tilausvahvistus.

Koulutuksiin tarjoamme verkkokaupassamme Klarnan maksutapoja.

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus

Toimitamme verkkokaupasta tilatun lahja- tai sarjakortin asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen liitetiedostona.

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus sekä virheellisestä tuotteesta ilmoittaminen

Kaikilla verkkokaupassa myytävillä tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Palautus- ja vaihto-oikeuden käyttäminen edellyttää, että asiakas esittää tilausvahvistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja ostoajankohdasta.

Alla olevat ohjeet koskevat sekä vaihto- että palautusoikeutta. Palautusta ja kaupan peruuttamista varten Asiakkaan tulee toimittaa tiedot peruutuksen syystä sekä yhteystietonsa osoitteeseen asiakaspalvelu@cwa.fi.

Lahjakorttien palautus- ja vaihto-oikeus edellyttää, ettei lahjakorttia ole käytetty.

Verkkokaupan kautta ostettuihin koulutuspalveluihin sovelletaan 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeutta. Kuitenkin, jos Asiakas on aloittanut koulutuspalvelun käyttämisen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden voimassaolon aikana, ja päättää keskeyttää valitsemansa koulutuspalvelun, Carl Wilhelm Akatemialla on oikeus veloittaa koulutukseen käytetyn ajan suhteellinen osuus koulutuksen kokonaishinnasta.

Carl Wilhelm Akatemia ei ole velvollinen täyttämään sopimusvelvoitettaan tai vastaa siitä aiheutuvasta vahingosta, jos sopimuksen täyttämättä jääminen tai vahinko aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta-arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Carl Wilhelm Akatemian vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella, ja jota Carl Wilhelm Akatemia ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksen tekohetkellä, ja joka estää Carl Wilhelm Akatemiaa täyttämästä sopimusvelvoitettaan. Carl Wilhelm Akatemia ilmoittaa Asiakkaalle sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä niin pian, kuin se on kohtuudella mahdollista.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Näihin sopimusehtoihin sekä mahdollisiin sopimusta koskeviin riitoihin Asiakkaan ja Carl Wilhelm Akatemian välillä sovelletaan Suomen lakia. Erimielisyystilanteessa asia pyritään ratkomaan ensisijaisesti neuvottelemalla.

Asiakkaalla on oikeus olla tähän sopimukseen liittyvissä erimielisyyksissä yhteydessä Kilpailu- ja kuluttajaviraston yhteydessä toimivaan Kuluttajaneuvontaan. Kuluttajaneuvonnan yhteystiedot ja ohjeistusta erimielisyyksien ratkaisemiseen löytyvät osoitteesta https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/.

Asiakkaalla on lisäksi oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ohjeistus valituksen tekemiseksi kuluttajariitalautakunnalle löytyy kuluttajariitalautakunnan verkkosivuilta osoitteesta https://www.kuluttajariita.fi/fi/index/ostajalle_1.html.

Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen. Carl Wilhelm Akatemia ei siten korvaa asian selvittelystä mahdollisesti aiheutuneista asiamieskuluja.

Verkkokaupan yhteystiedot

Puhelinnumero asiakaspalveluun: 03 2553847
Puhelinnumero koulutuksiin liittyvissä asioissa: 044 3327118
Sähköposti: asiakaspalvelu@cwa.fi