Yhteistyöt urheilijoiden kanssa

CWA on tehnyt ja tekee paljon yhteistyötä eri lajien huippu-urheilijoiden sekä urheiluseurojen kanssa. Tamperelaisia huippu-urheilijoita käykin säännöllisesti CWA:n opiskelijoiden käsittelyissä. CWA tukee urheilijoiden kehonhuoltoa ja varmistaa, että eri lajien SM- ja MM-kultamitalit tulevat jatkossakin Tampereelle.

Janne Rantanen on monipuolinen kaveri, Fightfarm seuran ammattilaisnyrkkeilijä. Hän on moninkertainen suomenmestari. Takana on yli 30 vapaaottelua ja 10 ammattinyrkkeilyottelua mm. Sakasassa, Virossa ja Unkarissa. Kaverilla on paljon energiaa ja hän on ehtinyt hankkia jo monta korealaisen itsepuolustuslajin Sin Moo Hapkidon suomenmestaruutta. CWA tukee Jannen urheilijakehitystä ja huoltaa hänen kehonsa harjoittelu- ja kilpailukuntoon.

Saina Savage on fitnessurheilija jonka lajina on wellness fitness. Saina voitti kevään 2023 fitness Classicissa hopeaa sekä yleisessä että master-sarjassa saavuttaen kaksi EM-edustuspaikkaa. EM-kisat pidetään toukokuussa 2023 Espanjan Santa Susannassa. Saina on kisannut myös aiemmin kansainvälisellä tasolla ja edustanut suomea vuoden 2021 MM-kisoissa.

Ennen fitnessurheilijan uraa Savage on kilpaillut Taekwondossa, niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Pohjoismaiden välisissä kisoissa hän on voittanut mm. kultaa ja useita hopeamitaleita. Sainalla on myös yksi Euroopan mestaruus sekä useita SM-kultamitaleita.

Elmer Mattila on Tampereen painiseuran Kooveen painija. Tampereen Koovee kuuluu maan kärkiseuroihin, ja Elmer Mattila kuuluu myös seuran kärkipainijoihin. Elmer kilpailee sekä SM- että kansainvälisellä tasolla.

Roni Purolainen on Tampereen painiseuran Kooveen painija. Tampereen Koovee kuuluu maan kärkiseuroihin painissa.

ACF Bournemouth, ”Cherries”, on Englannin valioliigassa pelannut jalkapallojoukkue. CWA on tehnyt yhteistyötä joukkueen kanssa ja CWA:n opiskelijat ovat olleet mukana joukkueen huoltotiimissä valioliigaotteluissa. Osa CWA:n opiskelijoista on ollut työharjoittelussa joukkueen mukana. Koululta löytyykin valioliigassa käytetty hierontapöytä, jossa on hoidettu valioliigapelaajien lisäksi mm. Cristiano Ronaldoa Cherries vs Real Madrid ystävyysottelussa. Tähtiplintti on erittäin suosittu!

Anne Haanpää on jääkiekkoilija, joka on pelannut Ilveksessä ja Shakersissa. Hän on pelannut yli 200 ottelua naisten sarjassa, joissa hän on voittanut neljä euroopanmestaruutta ja neljä pronssia maailmanmestaruuskilpailuista.

Mika Pöyhölä on tamperelainen uimari, joka on voittanut useita MM-kultamitaleita ja useita Suomen mestaruuksia talviuinnissa.

Minetit Junior on Tampereen Sisun junioritason joukkuevoimistelutiimi. Joukkue on voittanut useita mitaleita niin kansainvälisellä kuin kansallisellakin tasolla ja CWA on tehnyt yhteistyötä joukkueen kanssa.